"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı az bulutlu
17°
34,2880 %0.08
36,9857 %-0.09
2.262.093 %-1.524
2.998,70 -0,97
Ara
İşçi Haber Magazin O video gündem oldu! Ayhan Sicimoğlu'ndan eski çalışanına şiddet iddiası

O video gündem oldu! Ayhan Sicimoğlu'ndan eski çalışanına şiddet iddiası

Kısa sürede sosyal medyada hızla yayınlan video, Sicimoğlu'nun personeli tarafından kayda alındı. Ayhan Sicimoğlu ve personelinin yer aldığı videoda, Sicimoğlu'nun işini beğenmediği için kovduğu iddia edilen personeline tokat attığı anlar tepki çekti.

Gezi programlarıyla adını duyuran Ayhan Sicimoğlu, eski çalışanı ile yaşadığı diyolog ve sonrasında yaşananlarla gündeme düştü. 

"ÇALIŞANIN HAKKI VERİLİR, ÇALIŞMAYANIN DEĞİL"

Sicimoğlu'nun teknesinin bağlı olduğu marinaya gelen eski çalışan, "Çalışanın hakkını vermiyor" diyerek parasını alamadığını iddia etmesi üzerine Sicimoğlu "Çalışanın hakkı verilir, çalışmayanın değil" ifadesinde bulundu. 

Videonun devamında ise eski çalışan "Ettiğiniz hakaretler ettiğiniz küfürler..." sözlerini sarf ederken Sicimoğlu sinirlenerek tokat attı.

Cep telefonu ile o anları kayıt altına alan eski çalışan,“Şimdi polis gidip darp raporu alacağım” dedi. Sicimoğlu ise o anlarda aracına binerek olay yerinden uzaklaştı.

"VİDEOLAR MONTAJ ve EKSİKTİR"

Ayhan Sicimoğlu, gelen tepkiler sonrası açıklamada bulunarak, kamera kayıtlarının yalan ve eksik olduğunu öne sürdü. Sosyal medya hesabı üzerinden açıklamada bulunan Sicimoğlu şu ifadelerde bulundu:

Bir kumpas ve şantaj ile karşı karşıyayım. Videolar montaj ve eksiktir. Bana hakaret edilmiş ve iterek kafa ile vurmaya yeltenilmiştir. Video planlanarak çekilmiştir. Bana yapılan fiziki saldırı kısmı yoktur veya çekilmemiştir." 

PARA TEKLİF ETTİĞİ İDDİA EDİLDİ

Açıklama sonrası eski çalışansa başka bir video daha yayınlayarak o iddialara yanıt verdi.

Çalışan, yaşananlar sonrası Sicimoğlu’nun kendisine, videoları yayınlamaması karşılığında para teklif ettiğini iddia etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *