"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2389 %0.06
37,0495 %0.07
2.310.301 %0.134
3.017,06 0,83
Ara
İşçi Haber Magazin Oktay Kaynarca'dan yıllar sonra gelen Kurtlar Vadisi itirafı!

Oktay Kaynarca'dan yıllar sonra gelen Kurtlar Vadisi itirafı!

Ekranların efsane dizisi Kurtlar Vadisi'nde "Süleyman Çakır" karakterine hayat veren ünlü oyuncu Oktay Kaynarca, yıllar sonra fenomen diziye dair samimi açıklamalar yaptı.

Türk dizi tarihinin unutulmaz yapımlarından olan 10 sezonluk Kurtlar Vadisi, final bölümünden yıllar geçse de konuşulmaya ve izlenmeye devam ediyor. Fenomen dizinin "Süleyman Çakır"ı ünlü oyuncu Oktay Kaynarca, samimi açıklamalarda bulundu. 

"DOĞRU FORMATLANIRSA KIYAMETİ KOPARIR"

Youtube'daki "Fenomen" adlı programa konuk olan Kaynarca, Kurtlar Vadisi'nin Amerikan yapımı bir diziden uyarlama olduğunu belirterek "O zamanlar TRT’de ‘Büyük Tuzak’ diye bir dizi oynuyordu.  Bu dizi bir Amerikan formatıydı. Vinnie Terranova (Polat’ı oynayan adam) başroldeydi. Süleyman Çakır’ı oynayan adam da Kevin Spacey idi. Gerçekten çok önemli bir projeydi, bayıla bayıla seyrediyorduk. Sonra ben Osman Sınav’ın yanına gittim. Böyle bir dizi var farkında mısınız diye sordum. Doğru formatlanırsa kıyameti koparır dedim. Enteresan bir şekilde bu iş soğudu. Daha sonra Osman beni çağırdı, aynı projeden bahsetti. Projeyi yapmaya karar verdiklerini söyledi. İki tane önemli rol olduğunu söyledi. Sence hangisi diye sordu. Tabii ki Kevin spacey’inin oynadığı performans dedim. O zaman ‘Çakır’ ortaya çıktı" şeklinde konuştu.

Suleyman Cakiroldu

"BEN ÇAKIR ROLÜNÜ OYNAMAK İÇİN ÇOK HEYECANLANDIM"

Kurtlar Vadisi senaryosunun başarısından bahseden Kaynarca, “Ben Çakır rolünü oynamak için çok heyecanlandım. Senaryo ortaya çıkınca çok daha güzel olduğunu gördük. Senaryo başarısı muhteşemdi. İşin orijinaline bakarsanız bütün olay kurgusu aslında aynıdır. Yani Amerikan formatı aslında o. Ama çok güzel bir format ve çok güzel bir uyarlama oldu. Özgün bir hale gelince zaten uçtu gitti” dedi.

Oktay Kaynarcadan Yiilar Sonra Gelen Itiraf

"DİZİNİN FORMATI GEREĞİ HERKES ÖLEBİLİR DENİYORDU"

“Çakır’ın öleceğini bilerek mi kabul ettiniz?” sorusunu ise “Dizinin formatı gereği herkes ölebilir deniyordu. Bizim yaptığımız işlerin toplamında öyledir zaten. Şimdi yaptığımız işte de öyle, en fazla bir hafta önce haber veririz oyunculara” yanıtladı.

Okatya Kaynarca Suleyman Cakir

"ÇAKIR'IN ÖLECEĞİ AMAN SETTE BÜYÜK BİR HAYAL KIRIKLIĞI VARDI"

Başarılı isim Kaynarca, son olarak şu itirafta bulundu:

“Süleyman Çakır’ın ölmesi kararı bana iletildi. Tamam, canınız sağ olsun, sonuçta bu bir karakter dedim. Oynadık, işimiz bittiyse bitireceğiz dedim. Ama sette büyük bir hayal kırıklığı vardı. Herkesin canı çok sıkkındı. Bu bir sahne, nasıl çekilmesi ve etkili olması gerekiyorsa ona önem veriyoruz. Anladığım kadarıyla çok da iyi çekilmemiş. Ben olsam şimdi daha güzel çekerdim. Işığı, detayı biraz daha gererdim. Sahneyi biraz daha uzatabilirdim. Biraz daha farklı bir insanları ayağı kaldırabilirdim o sahnede. Şimdi seyrettiğim kadarıyla biraz hızlıca çekilmiş bir sahne.”

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *