"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2460 %0.06
37,0478 %0.05
2.295.770 %-0.627
3.021,99 0,99
Ara
İşçi Haber Magazin Oyuncu Hakan Yılmaz, babasını son yolculuğuna uğurladı

Oyuncu Hakan Yılmaz, babasını son yolculuğuna uğurladı

Babası Necdet Yılmaz'ın acı haberini sette alan ünlü oyuncu Hakan Yılmaz, Yalıkavak Merkez Camii'nde düzenlenen cenaze töreniyle babasını son yolculuğuna uğurladı.

Dün sabah saat 06.00'da ünlü oyuncu Hakan Yılmaz'ın babası Necdet Yılmaz, Yalıkavak Mahallesi'ndeki evinde organ yetmezliği sonucu 82 yaşında hayata gözlerini yumdu. Bugün öğle namazına müteakip Yalıkavak Merkez Camii'nde cenaze töreni düzenlenerek ünlü oyuncunun babası Necdet Yılmaz, son yolculuğuna uğurlandı. 

CENAZEYE ÇOK SAYIDA SEVENİ KATILDI

Duygusal anların yaşandığı cenaze törenine oyuncu Hakan Yılmaz, ünlü oyuncu Necmi Yapıcı, senarist-yönetmen Gani Müjde, Yılmaz ailesi ve çok sayıda seveni katıldı. 

Kılınan cenaze namazı sonrası Necdet Yılmaz, Sandıma Mezarlığı'nda toprağa verildi.

"ONA HUZUR, BİZE HASRET OLDU"

Babasının vefatı sonrası büyük hüzün yaşayan Hakan Yılmaz, şu sözleri sarf etti:

"Babamız uzun süredir rahatsızdı, biraz yatağa bağımlıydı. Zaten biraz bekliyorduk, çok acı çekmeden huzur içinde aramızdan ayrıldı. İnşallah mekanı cennet olur. Ona huzur, bize hasret oldu. Haberi çekimdeyken aldım ve hemen buraya geldim."

Öte yandan, oyuncu Necmi Yapıcı ise "Necdet amcayı 25 yıldır tanıyorum. Çok sevdiğim bir ağabeydi, uzun zamandır rahatsızdı. Mekanı cennet olsun. Hayat böyle bir şey, yaşlılığa ya da gençliğe bakmıyor" ifadelerinde bulundu. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *