"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2743 %0
37,0500 %-0.01
2.311.449 %-0.76
3.028,28 0,01
Ara
İşçi Haber Magazin Oyuncu Zeynep Koçak gelen eleştirilere isyan etti: 20 yıldır hakaretten başka bir şey işitmiyorum

Oyuncu Zeynep Koçak gelen eleştirilere isyan etti: 20 yıldır hakaretten başka bir şey işitmiyorum

Çok Güzel Hareketler Bunlar programıyla ünü yakalayan oyuncu Zeynep Koçak, kendisine yönelik yapılan eleştirilere isyan etti.

Geçtiğimiz günlerde bir programda konuşan Zeynep Koçak, Çok Güzel Hareketler Bunlar çekimleri esnasında 1500 kişinin kendisini yuhladığını açıklamıştı. Yaşananları anlatması sonrası gelen çok sayıda yoruma sinirlenen Koçak, tepkisini dile getirdi. 

Yıllardır gelen yorumlara isyan eden Koçak, paylaşımında şu açıklamalarda bulundu:

"20 YILDIR HAKARETTEN BAŞKA BİR ŞEY İŞİTMİYORUM"

"37 kiloyum çirkinsin, 25-30 kilo alıyorum estetiklisin, sadece bir story atıyorum evirip çevirip Oğuz'a bağlanıyor, hakkında güzel şeyler söylüyorum 'gündem olma çabası' oluyor, nodülüm var linç yiyorum. İlk defa yaşadığım en kötü günlerden birini anlatıyorum, linç yiyorum. Bu nasıl bir nefret ki ben 20 yıldır hakaretten başka bir şey işitmiyorum.

"TÜM BU NEFRETİ NORMALLEŞTİRMİŞİM"

Kariyerimde kötü iş yapmaktansa hiçbir şey yapmayayım, para kazanmayayım ama işimle alakalı laf gelmesin üzerine kurmaya çalıştığım kariyerimde linçten başka hiçbir şey yemedim. Ve lince 'artık alıştım' dediğim programdan sonra bana şu isyanı ettirdiniz ya...Sanırım herkes gibi sıradan bir insan olduğumu sizin dışınızda ben de unutmuşum. Tüm bu nefreti normalleştirmişim. Bu kimseye böyle yapmayın dediğim bir mesaj değil, ben bunun önünü kesemem, bu hayatında böyle aşağılanan herkesin 'Benim bir kalbim olduğunu unutan kimseyi umursama' demek istediğim ve bu cümleyi kendime de hatırlattığım bir mesaj olsun..."

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *