"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı az bulutlu
17°
34,2613 %0
36,9912 %-0.04
2.281.450 %-0.577
3.036,47 0,28
Ara
İşçi Haber Magazin Rasim Ozan Kütahyalı sessizliğini bozdu: Nagehan Alçı'nın şiddet iddialarına yanıt

Rasim Ozan Kütahyalı sessizliğini bozdu: Nagehan Alçı'nın şiddet iddialarına yanıt

Gazeteci Nagehan Alçı, geçen yıl boşandığı Rasim Ozan Kütahyalı'nın kendisine fiziksel, psikolojik ve ekonomik şiddet uyguladığı iddiasında bulunmuştu.

Nagehan Alçı ile Rasim Ozan Kütahyalı, 3 Ekim 2023'te anlaşmalı olarak boşandı. Alçı, kısa bir süre önce evliliğinde şiddet gördüğünü öne sürdü.

Gazeteci Nevşin Mengü'nün YouTube programına konuk olan Alçı, "Rasim'in öfkesi dinmiyordu. Kaç gece elimde bıçakla salonda bana bir şey yapmasın diye bekledim. Kapıları çarpıyor. Çocuklar uyanmasın diye sakinleştirmeye çalışıyorum. Korkudan uyuyamıyordum. Kazandığım parayı ilk gün elimden alıyordu. Benden habersiz ortak hesabımızdan para çekip ev aldı. Kız arkadaşı ile oturdu," şeklinde konuştu.

17 Kasım 2017'de eski eşinin kendisini boğmaya kalkıştığını söyleyen Alçı, "Boğazıma yapıştı. Tavana bakıyorum, nefes alamıyorum. Herhalde ölmeme 5-10 saniye kalmıştı," dedi.

"KAFAMI KESSELER NAGEHAN ALEYHİNDE KONUŞMAM"

Rasim Ozan Kütahyalı, Nagehan Alçı'nın bu açıklamalarının ardından sessizliğini ilk kez bozarak açıklamada bulundu.

Gerçek Gündem'de yer alan habere göre Kütahyalı, "Kafamı kesseler Nagehan aleyhinde konuşmam. Prensip kararım bu. İki çocuğumuz var, şu an benim yanımdalar. Birlikte çok güzel vakit geçiriyoruz. Ben bu mesuliyetsizliği onlara karşı yapamam. Onlar artık 11 yaşında oldu, her şeyi okuyabiliyorlar, izleyebiliyorlar," ifadelerini kullandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *