"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2551 %0.1
37,1232 %0.27
2.300.416 %-1.889
3.015,29 0,77
Ara
İşçi Haber Magazin Uğur Arslan'dan Gülse Birsel'e Vural Çelik tepkisi!

Uğur Arslan'dan Gülse Birsel'e Vural Çelik tepkisi!

Ünlü sunucu Uğur Arslan, Vural Çelik'in vefatının ardından söylediği sözlerle tepki çeken Gülse Birsel'i eleştirdi. Arslan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Birsel'e sert sözler sarf etti.

Başarılı oyuncu Vural Çelik, 17 Ekim'de 51 yaşında yaşamını yitirmişti. Cenazeye katılmayan ve çelenk gönderen Gülse Birsel'in Avrupa Yakası'ndaki rol arkadaşı Vural Çelik ile ilgili yaptığı veda paylaşımı sosyal medyada tepkilerin odağı olmuştu. 

“NEVİ ŞAHSINA MÜNHASIR BİRİSİYDİ”

Birsel, paylaşımında şu tepki çeken ifadelere yer vermişti:

"…Şaşkın ve üzgünüm. Vural Çelik Avrupa Yakası'nın ikinci sezonuna tek bölümlük Kubilay rolü için gelmişti. Çok tatlı bir performans gösterdi. O hafta yapımcıya "Mümkünse her bölüm yazmak istiyorum" dedim ve Vural ekibe katılmış oldu. Nevi şahsına münhasır biriydi. Setin çocuğu gibiydi. Herkese kendi kendine küser, nedenini bilmediğimiz konulara alınır, sonra barışmak için hediyeler isterdi. Bu hediye konusu setin şakası haline geldikçe "Bu hafta bana ne alıyorsun Gülse?" cümlesiyle girmeye başlamıştı stüdyoya. Beraber çok güldüğümüz, keyfi yerinde olsun diye hep kollamaya çalıştığımız bir çocuksu ruhtu…"

UĞUR ARSLAN'DAN  GÜLSE BİRSEL'E GÖNDERME!

Birsel'e ünlü sunucu Uğur Arslan'dan da sert sözler geldi. Arslan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Rahmetli Vural Çelik giderken Gülse Birsel'i de beraberinde götürdü" sözlerini kullandı. Arslan'ın bu göndermesi kısa süre içerisinde gündeme yerleşti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *