"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı az bulutlu
17°
34,2880 %0.08
36,9857 %-0.09
2.262.093 %-1.524
2.998,70 -0,97
Ara
İşçi Haber Magazin Ünlü rapçiye pusu! Otoparkta silahlı saldırı düzenlediler

Ünlü rapçiye pusu! Otoparkta silahlı saldırı düzenlediler

Pazar sabahının erken saatlerinde Florida'da meydana gelen olayda, Asıl adı Charles Jones olan Rapçi Foolio'nun, otoparkta silahlı saldırıya uğrayarak yaşamını yitirdiği öğrenildi.

Yaşanan olay sonrası iddiaları doğrulayan rapçi Julio Foolio'nun avukatı Lewis Fusco, asıl adı Charles Jones olan Rapçi Foolio'nun, Tampa Florida'da Pazar sabahı erken saatlerde 26. doğum günü kutlaması sırasında vurularak öldürüldüğünü duyurdu. 

INSTAGRAM HİKAYESİNDE AİRBNB'DEN "KOVULDUĞUNU" SÖYLEDİ

Avukat Fusco'ya göre "Julio Foolio" rap adını kullanan Charles Jones, Cuma günü 26. yaş gününü kutluyordu.

Ayrıca, bir Airbnb'de kaldığını bildiren Fusco, kutlama yaptıkları Airbnb'de çok fazla kişinin bulunduğunu ve ayrılmak zorunda kaldıklarını belirtti.

Öte yandan paylaşımda bulunan rapçi bir Instagram hikayesinde polisin havuz partisini kapattığını ve onları Airbnb'den "kovduğunu" aktardı.

OTOPARKTA PUSU KURMUŞLAR

Yaşanan saldırıya ilişkin Fusco, rapçiyi Holiday Inn otelinde bir otel odası bulduğunu ve burada otoparkta "temelde pusuya düşürüldüğünü" dile getirdi. 

Edinilen bilgilere göre, genç rapçi söz konusu silahlı saldırıda yaşamını yitirirken kimliği belirlenemeyen diğer üç kurbanın da yaralandığı öğrenildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *