"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı az bulutlu
18°
34,2394 %-0.12
37,0671 %0.2
2.307.461 %1.437
3.013,40 0,69
Ara
İşçi Haber Magazin Ünlü sunucu Cansu Canan Özgen'e bakıcı şoku! 3 yaşındaki bebeği darp edildi

Ünlü sunucu Cansu Canan Özgen'e bakıcı şoku! 3 yaşındaki bebeği darp edildi

Başarılı sunucu Cansu Canan Özgen'in 3 yaşındaki oğlunun bakıcısı tarafından darp edildiği iddiası gündeme bomba gibi düştü.

Başarılı sunucu Cansu Canan Özgen'nin 3 yaşındaki oğlu, bakıcısı tarafından darp edildi. Sabah'tan Armağan Yılmaz'ın haberine göre; geçtiğimiz temmuz ayında bakıcısının gözetiminde parkta oynayan 3 yaşındaki Ali E.'nin darp edildiğini komşuları gördü ve ihbarda bulundu.

1 YILA KADAR HAPSİ İSTENİYOR

Durumu öğrenen eski basketbolcu baba Erden Eryüz ve eşi Cansu Canan Özgen yabancı uyruklu bakıcıdan şikayetçi oldu. Savcılık olayla ilgili soruşturma başlatırken Bakıcı, ifadesinde aynı zamanda hemşire olduğunu ve çocuğun köpek pisliğini ağzına götürdüğünü, bunun üzerine eline vurduğunu ifade etti. Savcılık ise bakıcı hakkında "basit yaralama" suçundan 1 yıla kadar hapis istemiyle dava açtı. 

TOKAT ATIP DARP ETTİ

Baba Erden Eryüz ifadesinde bakıcının 6 aydır yanlarında olduğunu ifade ederek, bakıcılarının oğlunu parka götürdükten sonra eve geldiğini, komşularının bakıcısının kendisini arayarak Uktamoy M.'nin çocuklarına tokat atıp darp ettiğini söyleyerek şikayetçi oldu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *