"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı az bulutlu
17°
34,2991 %0.11
36,9996 %-0.01
2.272.943 %-1.343
3.000,38 -0,91
Ara
İşçi Haber Magazin Yalı Çapkını'nın Abidin'i Ersin Arıcı kimdir?

Yalı Çapkını'nın Abidin'i Ersin Arıcı kimdir?

Yalı Çapkını dizisinde Abidin karakteri ile adını Türk televizyonlarında duyuran Ersin Arıcı kimdir?

Türk televizyon dünyasının son dönemdeki iddialı yapımlarından biri olan "Yalı Çapkını," izleyicilere farklı bir dizi deneyimi sunmaya devam ediyor. Dizideki karakterleri ve hikayesiyle dikkat çeken yapımın başarılı oyuncu kadrosundan biri de Ersin Arıcı.

Yalı Çapkını dizisinde Abidin karakterine hayat veren Ersin Arıcı, performansıyla izleyicilerden tam not alıyor. Abidin adlı karakteri canlandıran Arıcı, rolünü başarıyla taşımasıyla ve karaktere özgün yorumuyla ön plana çıkıyor. Dizinin hayranları, Ersin Arıcı'nın performansını merakla takip ediyor.

Dizi, aşk, macera ve komedinin bir araya geldiği özgün hikayesiyle dikkat çekerken, Ersin Arıcı'nın canlandırdığı Abidin karakteri de izleyiciler tarafından ilgiyle izleniyor. Arıcı, oyunculuk yeteneği ve karaktere kattığı özgün dokunuşla seyirciden olumlu tepkiler alıyor.

Peki Ersin Arıcı kimdir? Ersin Arıcı kaç yaşında?

1991 yılında Şanlıurfa'da dünyaya gelen Ersin Arıcı, 32 yaşında. Eğitim hayatına doğduğu şehirde başlayan Arıcı, ilkokul, ortaokul ve lise eğitimini Şanlıurfa'da tamamladı. Üniversite eğitimi için İstanbul'a taşınan Arıcı, İstanbul Ticaret Üniversitesi'nde lisans eğitimine başladı.

Eğitimine ek olarak sanat alanındaki yeteneklerini geliştirmek amacıyla Osman Yağmurdereli Sanat Akademisi'ne katıldı. Tiyatro alanındaki çalışmalarının yanı sıra 'Tabula Rosa, İnsanlık Suçu, Keşke Hiç Büyümeseydik, Avlu, Kağıttan Hayatlar, Yakamoz S-245, Gidenler' gibi çeşitli film ve dizilerde rol aldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *