"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2370 %0.05
37,0369 %0.03
2.305.339 %-0.011
3.015,16 0,76
Ara
İşçi Haber Siyaset AK Parti kongre takvimi açıklandı: Ne zaman başlıyor?

AK Parti kongre takvimi açıklandı: Ne zaman başlıyor?

AK Parti'nin 8. Büyük Olağan Kongresi için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Delege seçimlerinin tamamlanmasının ardından, ilçe ve belde kongrelerinin ne zaman başlayacağı merak konusu oldu.

AK Parti'nin 8. Büyük Olağan Kongresi için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Delege seçimlerinin tamamlanmasının ardından, bugün ilçe ve belde kongreleri başlıyor. Yeni takvime göre, 28 Aralık'ta il kongreleri sürecinin de başlaması planlanıyor.

AK PARTİ TEŞKİLATI YENİLENECEK

İlçe kongreleri kapsamında, AK Parti teşkilatlarında önemli bir yenilenme sürecinin gerçekleşmesi bekleniyor. 12 Ocak’a kadar tamamlanması hedeflenen bu kongrelerin ardından, 28 Aralık itibarıyla il kongrelerine geçilecek. Tüm il kongrelerinin 16 Mart’ta tamamlanması öngörülüyor.

AK PARTi'DE KONGRE TAKViMi BELLi OLDU! - Yozgat Hakimiyet Gazetesi |

KONGRE SÜRECİNDE YENİLİK: STANTLAR KURULACAK

Kongre sürecinde bir yenilik olarak, şehirlerin meydanlarına AK Parti stantları kurulacak. Bu stantlardaki sandıklar aracılığıyla vatandaşların talep ve beklentileri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a doğrudan iletilecek.

AKP 4. Olağanüstü Kongresi, 'Türkiye Yüzyılı' sloganıyla  gerçekleştirilecek: Değişimin üçüncü ayağı parti yönetimi olacak - BBC News  Türkçe

Yoğun kongre maratonu, Ankara'da bin 617 delegenin oy kullanacağı 8. Olağan Büyük Kongre ile sona erecek. AK Parti Teşkilat Başkanlığı, büyük kongre için önümüzdeki nisan ayını hedefliyor.

Ancak nihai tarih, Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğinde toplanacak Merkez Karar ve Yönetim Kurulu'nun kararıyla kesinleşecek.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *