"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2551 %0.1
37,1232 %0.27
2.300.416 %-1.889
3.015,29 0,77
Ara
İşçi Haber Siyaset İmamoğlu hakkında şok iddia: CHP'den adaylık istedi!

İmamoğlu hakkında şok iddia: CHP'den adaylık istedi!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında siyasi yasak kararı verilmesi beklenirken, kulislerde yeni bir iddia gündeme bomba gibi düştü.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, kendisi hakkında gündeme gelen siyasi yasak konusunu görüşmek üzere geçtiğimiz günlerde CHP’nin hukukçu ekipleriyle Beyaz Köşk'te bir toplantı gerçekleştirdi. 

Toplantıya katılan İmamoğlu, kısa bir süre burada kaldıktan sonra Kent Lokantası'nın açılışına gitmek üzere ayrıldı.

Halk TV programcısı İsmail Küçükkaya, CHP’nin hukuk danışmanlarının siyasi yasakla ilgili yaptığı toplantıda İmamoğlu’nun neler konuştuğunu izleyicilerle paylaştı.

İddiaya göre, İmamoğlu CHP genel merkezine “Beni cumhurbaşkanı adayı gösterin” şeklinde bir talepte bulundu. İmamoğlu’nun 'ahmak davası' süreci, bu haftanın en çok tartışılan konularından biri haline geldi ve bu davadan siyasi yasak çıkıp çıkmayacağı merakla bekleniyor.

"İDDİAYI İKİ KAYNAKTAN DOĞRULADIM"

Bu durum, CHP’nin olası bir siyasi yasak ihtimaline karşı alacağı önlemleri de gündeme getiriyor. Halk TV programcısı İsmail Küçükkaya, İmamoğlu’nun CHP genel merkezi ile yaptığı bu diyalogu açıkladı.

Küçükkaya, İmamoğlu’nun böyle bir istekte bulunduğunu iki farklı kaynaktan doğruladığını belirtti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *