"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı az bulutlu
17°
34,2719 %-0.01
37,0378 %0.01
2.304.300 %0.052
3.024,82 -0,10
Ara
İşçi Haber Siyaset Kılıçdaroğlu Akbelen'de: 'Kemal kardeşiniz yanınızda'

Kılıçdaroğlu Akbelen'de: 'Kemal kardeşiniz yanınızda'

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Muğla'nın Misal ilçesinde Limak Holding'in işlettiği Yeniköy Termik Santrali'ne karşı ağaçları korumaya çalışan vatandaşları ziyaret etti.

Kılıçdaroğlu, Milas-Ören kara yolu Beçin mevkisinde ellerinde "Ekmeğimize sahip çıkıyoruz", "Zeytin bizim, kömür bizim, santral bizim", "Kömür Türkiye'yi ihya edecek bir servettir" yazılı dövizler taşıyan Yeniköy ve Kemerköy termik santralleri çalışanları ve bazı sendika temsilcileri tarafından karşılandı.

"HERKESİN ALIN TERİ BAŞIMIN ÜSTÜNDE"

Burada sendika temsilcilerini ve işçileri dinleyen Kılıçdaroğlu, "En ufak bir endişeniz olmasın. Herkesin alın teri başımın üstünde. Kimsenin aşıyla işiyle uğraşmak bizim görevimiz değildir, tam tersine herkesin işi olsun, herkesin aşı olsun. Herkes huzur içinde çalışsın ve herkes evine helal ekmek götürsün. Bizim en büyük arzumuz budur." diye konuştu.

"HİÇ ENDİŞE ETMEYİN"

Daha sonra Milas'ın İkizköy Mahallesi'ne bağlı Akbelen mevkisine geçen Kılıçdaroğlu, toplanan kalabalığa, "Kemal kardeşiniz sizin yanınızda. Hiç endişe etmeyin, sonuna kadar mücadele edeceğim. Bu mücadele bireysel bir mücadeleden çıkıp, bir hak mücadelesine dönüşmüş oluyor." ifadesini kullandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *