"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı az bulutlu
18°
34,2675 %-0.04
37,1075 %0.25
2.310.910 %0.51
2.999,70 0,23
Ara
İşçi Haber Siyaset Mansur Yavaş'tan Cumhurbaşkanlığı adaylığı için yeşil ışık: Günü geldiğinde...

Mansur Yavaş'tan Cumhurbaşkanlığı adaylığı için yeşil ışık: Günü geldiğinde...

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Cumhurbaşkanlığı adaylığıyla ilgili kendisine yöneltilen sorulara yanıt verdi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Türkiye'de henüz bir seçim gündemi olmadığı için bu konuda konuşmanın erken olduğunu belirtti. Ancak, ilerleyen dönemde partisi ve milletinin talep etmesi durumunda adaylıktan kaçınmayacağını ifade etti.

Yavaş, canlı yayında yaptığı açıklamada, "Şu anda Türkiye'de bir seçim gündemi yok. Bu nedenle adaylıkla ilgili konuşmak için henüz erken" dedi. Mevcut önceliğinin Ankara halkına hizmet olduğunu vurgulayan Yavaş, bu aşamada başka bir gündemi olmadığını dile getirdi.

"GÜNÜ GELDİĞİNDE GÖREVDEN KAÇMAYIZ"

Mansur Yavaş, gelecekte durumu değerlendireceklerini belirterek, ""Günü geldiğinde partim ve milletim bizi aday olarak görmek isterse bu vazifeden kaçınmayız. Elbette aday oluruz" ifadelerini kullandı.

Yavaş, "Henüz Türkiye'de bir seçim gündemi yok. Bu nedenle adaylık konuşmak için çok erken. Şuan birinci önceliğim Ankara halkına hizmet. Bunun dışında bir gündemim yok. Fakat günü geldiğinde partim ve milletim bizi aday olarak görmek isterse bu vazifeden kaçınmayız. Elbette aday oluruz" şeklinde konuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *