"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2370 %0.05
37,0369 %0.03
2.305.339 %-0.011
3.015,16 0,76
Ara
İşçi Haber Spor Anadolu Efes’in yıldızı Stanley Johnson’ın evine kurşun yağdı! Sağlık durumu nasıl?

Anadolu Efes’in yıldızı Stanley Johnson’ın evine kurşun yağdı! Sağlık durumu nasıl?

Anadolu Efes’in ABD’li yıldız basketbolcusu Stanley Johnson, Fenerbahçe ile oynadıkları Euroleague maçının ardından İstanbul Kağıthane’de yaşadığı rezidansa döndü. Burada şoke edici bir olay yaşadı.

Anadolu Efes’in ABD’li basketbolcusu Stanley Johnson, Fenerbahçe ile oynadıkları Euroleague maçının ardından İstanbul Kağıthane’de yaşadığı rezidansa döndü. Ancak Johnson, 20. kattaki evinde beklenmedik bir olayla karşılaştı.

Anadolu Efesli Stanley Johnson'ın evine 2 kurşun isabet etti - Son Dakika  Spor Haberleri

EVİNİN CAMINA İKİ KURŞUN İSABET ETTİ!

Stanley Johnson, 20. kattaki dairesinin camına iki kurşun isabet ettiğini fark etti. Olay sırasında evde olan yıldız oyuncu, duyduğu sesler üzerine hemen polise haber verdi.

Stanley Johnson: Nisam očekivao da će biti baš ovako - basketballsphere.com

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Anadolu Efes’in yıldız oyuncusu Stanley Johnson’ın saldırı sırasında hedef alınıp alınmadığı henüz netlik kazanmadı. Polis, olayın arkasındaki sebepleri ve sorumluları ortaya çıkarmak için kapsamlı bir soruşturma başlattı. Çevredeki tüm güvenlik kameralarının görüntüleri incelemeye alınırken, olaya tanık olanların ifadelerine de başvurulacağı bildirildi. Polis ekipleri, olay yerinde inceleme yaparken 3. kurşunun ise bir alt kattaki daireye isabet ettiğini tespit etti. 

Stanley Johnson'dan Anadolu Efes'e imza - Dünya ve Türkiye Gündemini Anında  Takip Edin | Haber Portalı - aslinda.com

STANLEY JOHNSON'IN SAĞLIK DURUMU NASIL?

Olayla ilgili olarak Anadolu Efes kulübünden şu ana kadar resmi bir açıklama yapılmazken, Johnson’ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *