"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2370 %0.05
37,0369 %0.03
2.305.339 %-0.011
3.015,16 0,76
Ara
İşçi Haber Spor Beşiktaş ile Gaziantep FK, 1-1 berabere kaldı

Beşiktaş ile Gaziantep FK, 1-1 berabere kaldı

Süper Lig'de oynanan karşılaşmada Beşiktaş, 31. dakikada Immobile'nin penaltısıyla öne geçti, ancak Gaziantep FK, 90+6'da Maxim'in golüyle eşitliği sağladı. Maç, 1-1'lik sonuçla tamamlandı.

Maçın başlama düdüğünden itibaren iki takım da pozisyon arayışına girdi. 3. dakikada Emre Taşdemir'in soldan yaptığı ortada Okereke, ceza sahasında topu kontrol etti fakat vuruşu kalenin üstünden auta gitti.

  1. dakikada Muçi'nin savunma arkasına attığı topu Rafa Silva kontrol etti. Vuruşu kaleci Dioudis'den döndü. Ardından Immobile, dönen topu alarak kaleci Dioudis ile karşı karşıya kaldı ve faul sonucunda hakem, VAR incelemesi sonrası penaltı kararı verdi.

  2. dakikada penaltıyı kullanan Immobile, meşin yuvarlağı kaleci Dioudis'in sağından ağlara göndererek takımını 1-0 öne geçirdi.

  3. dakikada Beşiktaş bir gol daha buldu gibi görünse de Emre Taşdemir'in sol kanattan gönderdiği topla Sorescu'nun vuruşu VAR uyarısıyla ofsayt gerekçesiyle iptal edildi. İlk yarı, Beşiktaş'ın 1-0'lık üstünlüğüyle sona erdi.

İkinci yarıda 73. dakikada Lungoyi'nin ceza sahası dışından yaptığı sert vuruş, kaleci Mert Günok tarafından güçlükle uzaklaştırıldı. 81. dakikada Rafa Silva'nın pasıyla ceza sahasına giren Mustafa Hekimoğlu'nun vuruşu üstten auta gitti.

Maçın son anlarına gelindiğinde, 90+6. dakikada Gaziantep FK beraberliği sağladı. Okereke'nin sol kanattan ceza sahasına yaptığı ortayı Viana kafayla Maxim'e indirdi. Maxim, düzgün bir vuruşla topu ağlarla buluşturdu: 1-1.

Karşılaşma, 1-1'lik sonuçla sona erdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *