"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2370 %0.05
37,0369 %0.03
2.305.339 %-0.011
3.015,16 0,76
Ara
İşçi Haber Spor Beşiktaş'ın orta saha kovalamacası son buluyor

Beşiktaş'ın orta saha kovalamacası son buluyor

Beşiktaş orta sahaya takviye yapmak için iki yıldız ismi kovalıyor.

Geçtiğimiz sezon süper lige Valerien İsmael ile kötü bir başlangıç yaparak başlayan kartal, sonrasında takımın başına Şenol Güneş'in getirilmesi ile birlikte sezon sonuna kadar güzel bir ivme yakalayarak sezonu 3. lük koltuğunda tamamladı. Sıradaki sezon için hedefini şampiyonluk olarak belirleyen siyah-beyazlılar, transfer çalışmalarını çok geçe kalmadan tamamlamak istiyor ve  Süper Lig'de herkesin konuşacağı bir ismi saflarına katmak için çalışmalara başladı. İşte o isim ve tüm detaylar...

Kara kartal Süper Lig'de geçtiğimiz sezonu Şenol Güneş'le beraber 78 puanla 3. sırada noktaladı. Ve yeni sezon için hedefini mutlak şampiyonluk olarak belirledi.

Dün medyaya açıklamalarda bulunan Şenol Güneş ise merak konusu olan soruları yanıtlarken; acilen stoper,defansif orta saha ve forvet alınması gerektiğini ifade etti. 

ROMAİN SAİSS VAGEÇİLECEK BİR OYUNCU DEĞİL!

Takımdaki oyuncular için de açıklamalar yapan Şenol Güneş, '' Saiss benim için bir denge oyuncusu. Vazgeçilecek bir isim değil. 1 sene daha sözleşmesi var. O yüzden ben onu 'var' diye kabul ediyorum.

Bunu yönetime de kendime de söyledim. ' Gitmek istiyor' dediler. Başka şeyler de ilave ettiler. Sevme meselesi var diyorlar. Bu iş bana göre sevme meselesi değil. Sözleşmesi var burada. Oyuncu ' gideceğim' dediğinde gidiyorsa, o zaman bütün oyuncular gider. Bizde şampiyon olsun, öyle gitsin '' ifadelerini kullandı.

BEŞİKTAŞ'IN COUTİNHO HEVESİ

İspanya'dan Sport'un haberine göre Beşiktaş Philippe Coutinho'yu kiralık olarak kadrosuna katmak istiyor. Bu doğrultuda Aston Villa'ya 8 milyon Euro satın alma opsiyonu içeren bir kiralama teklifinde bulundu.

Beşiktaş'ın yaptığı kiralama teklifinde öne çıkan detaysa oyuncunun maaşını karşılanma şekline karşı tutumu...

Siyah-beyazlılar, Coutinho'nun maaşının %40'ını karşılamayı, geri kalan paranın ise Aston Villa tarafından karşılanacağı satın alma opsiyonlu bir kiralama teklifi yapmayı düşünüyor. Siyah-beyazlılar aynı zamanda tüm bu gelişmeler yaşanırken, yeni sezon için bir flaş ismi daha radarına alarak harekete geçti. İşte o isim...

Son dakika Beşiktaş transfer haberleri: Kartal'dan yılın bombası! Herkes bu transferi konuşacak...

KARTAL DALER KUZYAEV'E ÇOK YAKIN

Yeni sezonda şampiyonluğu hedefleyen Beşiktaş'ta transfer çalışmaları devam ediyor. Orta sahaya kaliteli bir transfer yapmak isteyen Beşiktaş, hedefe koyduğu Rusyalı orta saha ile anlaşma noktasına vardı.

Zenit ile sözleşmesi son bulan 30 yaşındaki merkez orta saha oyuncusu için 1.5 miyon Euro'luk teklif ileten yönetim, imza parası içermeyen bu önerisi için beklemeye geçmişti.

Son dakika Beşiktaş transfer haberleri: Kartal'dan yılın bombası! Herkes bu transferi konuşacak...

İspanya Ligi'nden umduğu teklifi alamayan Rus orta sahanın transferinde siyah-beyazlı takıma gelmeye ikna olduğu ve ufak pürüzlerin kaldığı öğrenildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *