"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı az bulutlu
17°
34,3002 %0.12
36,9763 %-0.09
2.260.133 %-2.003
2.996,01 -1,05
Ara
İşçi Haber Spor Bülent Uygun'dan Rey Manaj sözleri: Her şey ona bağlı

Bülent Uygun'dan Rey Manaj sözleri: Her şey ona bağlı

Trendyol Süper Lig ekibi Sivasspor'da teknik direktör Bülent Uygun, kulübün transfer gündemine dair açıklamalarda bulundu.

Bülent Uygun, antrenman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, Sivas'taki 1. etap kampının sorunsuz geçmesinden dolayı mutlu olduklarını ifade etti.

Takıma Alex Pritchard, Uros Radakovic ve Bekir Turaç Böke'nin yeni katıldığını anımsatan Uygun, bu futbolcuların adaptasyon sürecini güzel bir şekilde atlattığını aktardı.

Uygun, mevcut kadroyla ön hazırlık çalışmalarını tamamladıklarını dile getirerek, "Takımımızdan ayrılan 17 arkadaşımız oldu. Bundan sonraki süreç içerisinde transfer komitemiz oyuncuları izliyor. Erzurum kampında 3-4'ü yabancı, 3-4'ü de Türk olmak üzere takviye yapmaya çalışacağız." dedi.

Erzurum kampında 5 hazırlık maçı yapmayı planladıklarını söyleyen Uygun, "Eksiklerimizi görüp, ondan sonra eksik bölgelerimize transfer yaparak yolumuza güzel bir şekilde devam etmek istiyoruz." diye konuştu.

''TRANSFER POLİTİKAMIZ REY MANAJ'A BAĞLI''

Uygun, takımın önemli ismi Rey Menaj'ın geleceğine ilişkin soru üzerine, futbolcunun transferinden gelecek paranın, kulübün transfer bütçesini belirleyeceğini söyledi.

Rey Manaj'ın çok önemli ve kaliteli bir futbolcu olduğuna dikkati çeken Uygun, "Eğer satılmazsa, çok özellikli bir santraforu tekrar transfer etmiş oluyoruz. O yüzden transfer politikamız biraz ona da bağlı. Ancak biz çalışmalarımızı devam ettiriyoruz." diye konuştu.

Transfer çalışmaları hakkında bilgi veren Uygun, "Kısa süre içerisinde en azından alternatif santrafor, 2 kenar, 8 numara ve defans transferini tamamlamak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Uygun ayrıca, taraftarların, makul fiyatlardan satışa sunulan kombinelere ilgi göstermesini istedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *