"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2409 %0.06
37,0648 %0.08
2.299.955 %0.091
3.017,18 0,83
Ara
İşçi Haber Spor Diyarbekir spor sahadan neden çekildi?

Diyarbekir spor sahadan neden çekildi?

Diyarbekirspor, Ziraat Türkiye Kupası 2. turunda Osmaniyespor FK ile oynadığı maçta, 118. dakikada sahadan çekilerek futbolseverleri şaşırttı.

Diyarbekirspor deplasmanda Osmaniyespor FK ile karşılaştı. Ziraat Türkiye Kupası 2. turunda, Müsabaka, 7 Ocak Stadı'nda gerçekleşti ve normal süresi golsüz tamamlandı. Uzatmalara gidilen karşılaşmanın ilk uzatma devresinin 103. dakikasında, Osmaniyespor FK'nın Ali Kucık'ın attığı golle öne geçmesi, Diyarbekirspor'un moralini olumsuz etkiledi.

Osmaniyespor’un öne geçmesiyle birlikte Diyarbekirspor, son dakikaları geride geçirmek için yoğun bir çaba sarf etti. Ancak, gelişen olaylar sonucunda, Diyarbekirsporlu oyuncular, bir faul pozisyonunun ardından kulübeden gelen talimatla sahayı terk etme kararı aldı.

diyarbekirspor

Müsabakanın 118. dakikasında, Diyarbekirspor’un oyuncuları, sahayı terk ederek soyunma odasına yöneldi. Bu beklenmedik durum, karşılaşmanın gidişatını değiştirdi ve Diyarbekirspor'un çekilme kararı, futbol camiasında tartışmalara yol açması bekleniyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *