"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2355 %0.05
37,0342 %0.01
2.308.740 %-0.337
3.021,30 0,97
Ara
İşçi Haber Spor Eski Trabzonsporlu Sörloth, dünya devine transfer oluyor

Eski Trabzonsporlu Sörloth, dünya devine transfer oluyor

Bir dönem Trabzonspor forması giyen ve şu anda da Villareal formasıyla La Liga'yı kasıp kavuran Alexander Sörloth, dünya devinin listesine girdi.

2019-2020 sezonunda Trabzonspor formasıyla Süper Lig'de gol krallığı yaşayan ve şu anda da La Liga'da bitime bir hafta kala gol krallığında zirveye çıkan Sörloth, göz kamaştırmaya devam ediyor.

Sörloth

En son Real Madrid ile oynanan ve 4-4 beraberlikle sonuçlanan maçta takımının 4 golünü de atan Alexander Sörloth, dev kulüplerin transfer listesinde kendine yer buldu.

Real Madrid'in Villareal ile 4-4 berabere kaldığı karşılaşmada milli futbolcu Arda Güler de takımı adına 2 gol kaydetmişti.

KARİYER TRANSFERİNİ YAPIYOR

Villareal formasıyla küllerinden yeniden Alexander Sörloth, Atletico Madrid'in dikkatini çekti. Marca'da yer alan habere Atletico Madrid, Norveçli yıldızı kadrosuna katmak için transfer görüşmelerine başlıyor.

Habere göre Villareal, Alexander Sörloth için pazarlıklara 38 milyon euro seviyelerinden başlayacak. Atletico Madrid'in pazarlıklarda bonservis bedelini 30 ila 35 milyon euro seviyelerine çekebileceği aktarıldı.

İki kulübün geçmişte birçok transferde işbirliği yaptığo hatırlatılan haberde pazarlıkların hemen sonuçlanmayacağı belirtildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *