"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2355 %0.05
37,0342 %0.01
2.308.740 %-0.337
3.021,30 0,97
Ara
İşçi Haber Spor Fenerbahçe, Ryan Kent'in feshi için ne kadar ödedi? İşte o rakam!

Fenerbahçe, Ryan Kent'in feshi için ne kadar ödedi? İşte o rakam!

Fenerbahçe, sezon başından bu yana yaşanan Ryan Kent sıkıntısının ardından, oyuncunun sözleşmesini feshettiğini resmi olarak duyurdu.

Fenerbahçe, sezon başından bu yana yaşanan Ryan Kent sıkıntısının ardından, oyuncunun sözleşmesini feshettiğini resmi olarak duyurdu. Geçtiğimiz günlerde, teknik direktör José Mourinho tarafından kadroda düşünülmediği iletilen Kent, transfer döneminin sona ermesine rağmen takımdan ayrılmayı istememişti.

Jose Mourinho basın toplantısına neden katılmadığını açıkladı: Taraftara  açık soru- Son Dakika Spor Haberleri | NTVSpor

RYAN KENKT'İN SÖZLEŞME DURUMU

Ryan Kent’in Fenerbahçe ile 2,5 yıllık bir sözleşmesi bulunuyordu. Oyuncu, sözleşmesinin feshi için maaşının tamamını talep etti. Ancak Fenerbahçe yönetimi, bu durumda indirim yapılması gerektiğini belirtti. Üç gün süren pazarlıkların ardından, Kent maaşının yüzde 50’sinden feragat etmeyi kabul etti.

Fenerbahçe'ye Kent faturası: 6 milyon euro

FESİH TUTARI NE KADAR?

Ryan Kent’in yıllık maaşının yaklaşık 2 milyon Euro olduğu biliniyor. Bu durumda, oyuncunun 2,5 yıllık hak edişinin toplamda 2 milyon Euro üzerinden hesaplanmasıyla, Fenerbahçe’nin Ryan Kent’e ödediği fesih tutarı 1 milyon Euro olarak ortaya çıktı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *