"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2505 %0.09
37,0850 %0.16
2.299.274 %-1.761
3.009,40 0,57
Ara
İşçi Haber Spor Fenerbahçe'de Mourinho krizi: Tazminat miktarı ne kadar?

Fenerbahçe'de Mourinho krizi: Tazminat miktarı ne kadar?

Fenerbahçe'de son zamanlarda yaşanan kötü performansın ardından taraftarlar, teknik direktör Jose Mourinho'nun tazminatı hakkında araştırmalar yapıyor.

Fenerbahçe'de üst üste gelen olumsuz sonuçlar sonrası, birçok sarı-lacivertli taraftar teknik direktör Jose Mourinho'nun tazminatını araştırmaya başladı. Ekim ayında Avrupa'nın en büyük üç kupasını kazanarak büyük bir başarı elde eden Mourinho'nun, son dönem performansı nedeniyle kredi kaybettiği konuşuluyor.

PORTRE | Jose Mourinho: öğrencisi Guardiola, futbolculuk hikâyesi, beden  eğitimi öğretmenliği | Goal.com Türkçe

Eğer Mourinho, Fenerbahçe ile yollarını ayırırsa, tazminatının ne kadar olacağı gündeme geldi. Daha önce görev yaptığı kulüplerden tazminat alarak ayrılan Mourinho’nun toplam serveti 85.5 milyon Sterlin’e (yaklaşık 3 milyar 814 milyon TL) ulaştı.

Jose Mourinho koluna dövme yaptırdı: Kariyeri boyunca kazandığı başarıları  tenine kazıdı | Goal.com Türkçe

Fenerbahçe'den ayrılması durumunda kazanacağı tazminatın 30 milyon Euro (yaklaşık 1 milyar 115 milyon TL) olması bekleniyor.

Ayrıca, taraftarların önemli bir kısmı sosyal medyada Mourinho'ya tepkilerini dile getirerek, bir an önce yolların ayrılması çağrısında bulundu. Fenerbahçe, 24 Ekim Perşembe günü evinde Manchester United ile karşılaşacak ve maç saat 22.00’de başlayacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *