"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2370 %0.05
37,0369 %0.03
2.305.339 %-0.011
3.015,16 0,76
Ara
İşçi Haber Spor Galatasaray'a orta saha takviyesi! 15 milyon euro gözden çıkarıldı

Galatasaray'a orta saha takviyesi! 15 milyon euro gözden çıkarıldı

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, orta saha takviyesi için kolları sıvadı. Sarı-kırmızılılar bu transfer için büyük bir bütçe ayırdı.

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, şu ana kadar Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren Michy Batshuayi ve Kopenhag'dan Elias Jelert'i kadrosuna kattı. 

Galatasarayda Batshuayi Iddiasi 8Ssz

Sarı-kırmızılı ekip, orta saha transferini kısa bir süre içerisinde sonuca bağlamak ve Beşiktaş ile oynanacak olan Süper Kupa finali sonrası resmi sözleşmeye imza atmak istiyor. Cimbom bu transfer için 15 milyon euro bütçe ayırdı. 

HEDEFTE RİCHARD RİOS VAR

Galatasaray'ın orta saha için belirlediği transfer listesinin bir numaralı ismi Palmeiras forması giyen Richard Rios oldu. 

Richard Rios Kimdir Kac Yasinda Hangi Mevkide Hangi Takimda Oynuyor Richard Rios Futbol Kariyeri Galatasaray Son Dakika Transfer Haberleri Ca2A

Kolombiya’yla Copa America’da üst düzey bir performans ortaya koyan Rios, Aslan’ın stoperi Davinson Sanchez’in de takım arkadaşı.

Fanatik'te yer alan habere göre; Galatasaray, bu transfer için 15 milyon euroyu gözden çıkardı. 

Geçtiğimiz sezon Palmeiras formasıyla 21'i ilk 11 olmak üzere 31 maça çıkan Kolombiyalı orta saha, 2 gol-1 asistlik skor katkısı sağladı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *