"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2370 %0.05
37,0369 %0.03
2.305.339 %-0.011
3.015,16 0,76
Ara
İşçi Haber Spor Galatasaray’da karaborsa iddialarına Dursun Özbek’ten sert tepki!

Galatasaray’da karaborsa iddialarına Dursun Özbek’ten sert tepki!

Galatasaray Spor Kulübü'nün Yıllık Olağan Genel Kurulu’nda Başkan Dursun Özbek, karaborsa bilet tartışmalarına ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'da karaborsa bilet iddiaları spor gündemine bomba gibi düştü. Galatasaray Spor Kulübü'nün Yıllık Olağan Genel Kurulu’nda Başkan Dursun Özbek, karaborsa bilet tartışmalarına ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu. Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleşen toplantıda mali tablo sunumunun ardından söz alan Özbek, gündemi meşgul eden karaborsa iddialarına sert bir dille yanıt verdi.

Başkan Özbek, konunun yargıya taşındığını vurgulayarak, “Babamın oğlu bile olsa, yanlış yapanın gözünün yaşına bakmam” dedi. RAMS Park’ın 53 bin 978 kişilik kapasitesine dikkat çeken Özbek, stadın maç günlerinde satılabilir koltuk sayısıyla ilgili detaylı veriler paylaştı.

Galatasaray Stadı çatısı kapanıyor mu? Rams Park'ın üzeri açılır, kapanır  mı? İşte, stat özellikleri ve kapasitesi - Hürriyet Güncel Haberler

"HER ŞEYİN KAYDI VAR"

Özbek, kapasiteye dair yaptığı açıklamada, basın, protokol, engelli tribünleri ve güvenlik bölgelerinin çıkarıldığında 50 bin 168 koltuk kaldığını belirtti. 2023-2024 sezonunda toplamda 41 bin 614 kombine satıldığını açıklayan başkan, “Tüm satışlar Passolig sistemi üzerinden yapılıyor. Her biletin alıcısı, tarihi ve detayları kayıt altında” dedi.

Maç günlerinde kulübün ortalama 14 bin 720 koltuğun satışını gerçekleştirdiğini vurgulayan Özbek, “Bunların 11 bin 458’i Passolig aracılığıyla satıldı. Kulübün doğrudan yaptığı satış sayısı ise 1549 koltuk. Her işlemin izi sürülebiliyor” diye ekledi.

Galatasaray Stadı'nın ismi 'NEF Stadı' oldu

"KARABORSA İDDİALARI GALATASARAY'A ZARAR VERİYOR"

Konuşmasında iddialara tepki gösteren Özbek, "Tüm bu rakamları söyledikten sonra gelelim konumuza. Kimse kusura bakmasın, bu yapılan dedikodu diyorum. Çünkü bir iddia olsaydı sahibi belgeyle gerekeni yapardı. İlk günden beri aynı şeyi söylüyorum, babamın oğlu olsun, bu konuda yanlış varsa gözünün yaşına bakmam. Konu da yargıya intikal etmiş vaziyette. Konuyu son derece önemli buluyoruz. Öyle bir duruma düştük ki sanki karaborsanın sorumlusu bizmiş gibi algı yapılmaya çalışıyorlar. Yönetim olarak gerekli araştırmaları yapıyoruz, müracaatları da yaptık. Bu konu konuşuldukça Galatasaray’a daha zarar vermektedir. Göreceksiniz çok kısa sürede bu araştırmalar bitecek." dedi.

Galatasaray'ın stadı TT Arena'ya Emirates modeli - Internet Haber

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *