"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı az bulutlu
17°
34,3002 %0.12
36,9763 %-0.09
2.260.133 %-2.003
2.996,01 -1,05
Ara
İşçi Haber Spor İbrahim Hacıosmanoğlu: Bize kimse Fenerbahçe düşmanı diyemez

İbrahim Hacıosmanoğlu: Bize kimse Fenerbahçe düşmanı diyemez

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkan Adayı İbrahim Hacıosmanoğlu, Fenerbahçe taraftarına övgü dolu sözler söyledi.

Eski Trabzonspor Başkanı ve Türkiye Futbol Federasyonu Başkan Adayı İbrahim Hacıosmanoğlu, yaklaşan seçim öncesinde açıklamalarda bulundu. 

Ibrahim Haciosmanoglu Tff Baskanligina Resmen Aday Oluyor Lm6R

''BİZ HAKEMLERE ÇIKIP MAÇLARINI ADALETLİ BİR ŞEKİLDE YÖNETMELERİNİ SÖYLEYECEĞİZ"

En büyük sorunun hakemler olduğunu söyleyen Hacıosmanoğlu, "Başkanın duruşu, iradesi çok önemli. Ona, buna, Ahmet'e, Mehmet'e, Hüseyin'e yarandığınızda kargaşa çıkıyor. Her hafta birine yaranabilirsiniz çünkü. Halbuki TFF statüsü ne diyor size; kurallar, kaideler belli. Adil ve eşit mesafede durarak herkese kuralları uygulamak. Başkan bu iradeyi ortaya koyarsa aşağıdaki tüm unsurlara bu duruş sirayet eder. Hakemler de bakıyor ki; başkan bir gün ona, bir gün buna yaranmaya çalışıyor. Onlar da ona uyuyor ve bu sorunlar ortaya çıkıyor. Böyle olunca sahada adalet olmuyor, kargaşa çıkıyor. En büyük sorun hakemler. Biz hakemlere çıkıp maçlarını adaletli bir şekilde yönetmelerini söyleyeceğiz. Buna rağmen size tepki gösteren bize gösteriyordur ve onlara da haddini bildirmek bize ait.

"BİZE KİMSE FENERBAHÇE DÜŞMANI DİYEMEZ"

Tüm kulüplere aynı gözle baktığını söyleyen Türkiye Futbol Federasyonu Başkan Adayı İbrahim Hacıosmanoğlu, "Bize kimse Fenerbahçe düşmanı diyemez. Ben hep söyledim; Fenerbahçe taraftarı bu ülkenin en muhteşem, takımına en çok sahip çıkan, gelir sağlayan taraftarı. Daha önce de söyledim bunu. Fenerbahçe'nin ileri gelenleri benim dostum, arkadaşım. Ama yönetici bazında biz bir kurumu temsil ederken o kurumu temsil edenlerin de sözlerine dikkat etmesi gerekiyor. Saha içinde başarıyı isteyen, arzulayan herkes bizim adil ve adaletli tarzımızdan faydalanacak. Tüm kulüplere aynı gözle bakıyoruz" açıklamasında bulundu.

''ALİ KOÇ HAKKINDA SÖYLEDİKLERİM GERİDE KALDI''

Daha önce Ali Koç hakkında söylediğim şeyler geride kaldı. O defterleri tekrar açmaya gerek yok. Kimseyle kavga etmeye değil barış ortamında Türk futbolunu yönetmeye geliyoruz.

''BİZ HİÇBİR ZAMAN GERİ VİTES YAPMADIK''

Biz hayatımızda hiçbir zaman geri vites yapmadık ve yapmayacağız. Bu böyle bilinsin. Onlar çekilebilir ama biz yolumuz devam edeceğiz."

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *