"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı az bulutlu
17°
34,2954 %0.1
37,0073 %0
2.280.843 %-1.655
2.996,26 -1,05
Ara
İşçi Haber Spor İtalyan basını duyurdu: Beşiktaş'ta Arnautovic sesleri

İtalyan basını duyurdu: Beşiktaş'ta Arnautovic sesleri

Hücum hattına takviye yapmak isteyen Beşiktaş için İtalyan basını flaş bir transfer iddiası ortaya attı. İşte detaylar...

Giovanni van Bronckhorst yönetiminde önümüzdeki sezon şampiyonluğu hedefleyen bir kadro kurmak isteyen Beşiktaş’ta hareketli günler yaşanıyor. Siyah-beyazlı ekipte, transfer çalışmaları tüm hızıyla sürerken kalacak ve gidecek futbolcular için de önemli gelişmeler yaşanması bekleniyor.

FORVETE ARNAUTOVIC

Marko Arnautovic

Yeni sezon için golcü arayışlarını sürdüren Beşiktaş’ın santrfor transferiyle ilgili sürpriz bir iddia İtalyan basınından geldi. Ünlü İtalyan yayın organı La Gazetta Della Sport, Beşiktaş’ın Inter forması giyen Arnautovic ile ilgilendiğini öne sürdü. Haberde, siyah-beyazlıların golcü oyuncunun durumunu araştırdığı belirtildi.

Geride bıraktığımız sezon 35 maça çıkan Avusturyalı yıldız, 7 gol ve 3 asistlik performans sergiledi. Avrupa şampiyonasında da başarılı bir performans ortaya koyan yıldız isimle Fiorentina’nın da yakından ilgilendiği gelen haberler arasında. Santrfor mevkiinde oynayan Marko Arnautovic, sağ ve sol kanat pozisyonlarında da görev alabiliyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *