"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2551 %0.1
37,1232 %0.27
2.300.416 %-1.889
3.015,29 0,77
Ara
İşçi Haber Spor Mauro Icardi'nin Galatasaray tarihine geçmesine son 12 gol

Mauro Icardi'nin Galatasaray tarihine geçmesine son 12 gol

Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi, sarı-kırmızılıların kulüp tarihindeki en golcü yabancı futbolcu olmak istiyor.

Galatasaray'ın Arjantinli golcüsü Icardi, takımdaki kısa süreli performansıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Sarı-kırmızılı forma ile 60 gole ulaşarak takımının hücum hattında önemli bir oyuncu haline geldi. Bu performansıyla Galatasaray tarihinde en fazla gol atan yabancı oyuncular listesinde 3. sıraya yükseldi. Daha önce bu listede 51 golle yer alan Bafetimbi Gomis'i geride bırakan Icardi, taraftarların da sevgisini kazanmayı başardı. Galatasaray forması altında gösterdiği başarılı performansla taraftarların umutlarını arttıran Icardi, gelecek sezonlarda da takımın en önemli hücum silahı olmaya aday gösteriliyor.

BAROS'U YAKALAMAYA 1 GOL KALDI

Galatasaray forması ile 60 gole imza atan Mauro Icardi, 1 gol daha atarsa Milan Baros'u yakalayacak. 

Yıldız isim 2 gol daha atması halinde Çek futbolcuyu geride bırakarak Galatasaray tarihinin en golcü 2. yabancı ismi olacak. 

HAGİ'NİN 72 GOLÜ VAR

Icardi, Baros'u geçmesi durumunda ise gözünü efsane isim Hagi'nin rekoruna dikecek. 

Rumen yıldız 192 karşılaşmada attığı 72 gol ile Galatasaray tarihinin en golcü yabancı oyuncusu konumunda yer alıyor. Arjantinli yıldız Mauro Icardi, sezon bitmeden atacağı gollerle bu listede ilk sıraya yerleşmek istiyor. 

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *