"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı az bulutlu
17°
34,2954 %0.1
37,0073 %0
2.280.843 %-1.655
2.996,26 -1,05
Ara
İşçi Haber Spor Sergen Yalçın Beşiktaş'tan ayrılıyor mu?

Sergen Yalçın Beşiktaş'tan ayrılıyor mu?

Giresunspor mağlubiyetinin ardından Sergen Yalçın görevi bırakmak istedi.

Dün VodofonePark'ta gerçekleştirilen maçta Beşiktaş'ın Giresunspor'a 4-0 yenilmesinin ardından Sergen Yalçın görevi bırakmak istediğini açıkladı. 

Sergen Yalçın'ın bu açıklamalarının ardından statta olağanüstü toplantı yapıldı. Yönetim kurulu toplantısı çok uzun sürdü. Sergen Yalçın'dan vazgeçmek istemeyen kurul stattan çok geç vakitte ayrıldı. 

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi ve Asbaşkan Emre Kocadağ, Sergen Yalçın'ın kalmasını istiyor. Ancak bu fikre karşı çıkan birçok kişi de var. Geçen sezon da Sergen Yalçın'ın gönderilmesi gündem olmuştu. Dün geceki mağlubiyetle bu konu tekrar gündeme geldi. 

Sergen Yalçın giderse yapılacaklar hakkında bir planı olup olmadığı sorulan Ahmet Nur Çebi "Sergen Yalçın'ın yerine B planını bu saate kadar düşünmedik. Bu tür şeyler olağanüstü durumlardır, olağanüstü durumlarda olağanüstü kararlar alınabilir." dedi. 

Sergen Yalçın ise gündemde istifa var mı sorusuna, "Camiaya çok zarar vermek istemiyorum. Başkan ile oturup bir durum değerlendirmesi yapacağız. Gidişat hiç iyi değil. Ben bu camianın insanıyım. Beşiktaş’ın gerçeklerini biliyorum.” yanıtını verdi. 

İlgili haberi okumak için tıklayınız.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *