"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2483 %0.07
37,0158 %-0.02
2.314.500 %-0.147
3.024,32 1,07
Ara
İşçi Haber Spor Süper Lig'deki "19 kulübün 9'u" PFDK'ye sevk edildi

Süper Lig'deki "19 kulübün 9'u" PFDK'ye sevk edildi

TFF Hukuk Müşavirliği, Trendyol Süper Lig'de mücadele eden 19 kulüpten 9’unu çeşitli disiplin ihlalleri nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna sevk etti.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği, 19 takımın mücadele ettiği Trendyol Süper Lig'den 9 kulübü Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna (PFDK) sevk etti.

TFF'den yapılan duyuru ile kulüplerin karşılaştıkları suçlamalar ve sevk nedenleri açıklandı.

 

 

GALATASARAY: ÇİRKİN VE KÖTÜ TEZAHÜRAT, SAHA OLAYLARI

Galatasaray, Antalyaspor ile oynadığı müsabakadaki "çirkin ve kötü tezahürat", "saha olayları" ve "merdiven boşluklarının boş bırakılmaması" gerekçeleriyle PFDK'ye sevk edildi. 

Ayrıca sarı-kırmızılı takımın oyuncusu Yunus Akgün, sosyal medya hesabından yaptığı "hakaret" içerikli paylaşımı nedeniyle disipline gönderildi.

 

 

BEŞİKTAŞ: TALİMATLARA AYKIRI HAREKET

Beşiktaş, Konyaspor maçındaki "çirkin ve kötü tezahürat" ve "talimatlara aykırı hareket" nedeniyle disiplin kuruluna sevk edilen kulüpler arasında yer aldı.

 

 

FENERBAHÇE: MERDİVEN BOŞLUKLARI VE TEZAHÜRAT

Fenerbahçe, Samsunspor ile oynadığı karşılaşmada "çirkin ve kötü tezahürat" ve "merdiven boşluklarının boş bırakılmaması" nedenleriyle disipline gitti.

 

 

DİĞER KULÜPLERİN SEVK NEDENLERİ 

Bellona Kayserispor, "usulsüz seyirci alınması", Göztepe "çirkin ve kötü tezahürat", Sipay Bodrum FK, "merdiven boşluklarının boş bırakılmaması" gerekçeleriyle PFDK'lik oldu.

Açıklamada ikas Eyüpspor, "çirkin ve kötü tezahürat ile saha olayları", ONVO Antalyaspor "talimatlara aykırı hareket ve merdiven boşluklarının boş bırakılmaması", Samsunspor da "çirkin ve kötü tezahürat, saha olayları ve merdiven boşluklarının boş bırakılmaması" nedenleriyle disipline gönderildiği ifade edildi.

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *