"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2370 %0.05
37,0369 %0.03
2.305.339 %-0.011
3.015,16 0,76
Ara
İşçi Haber Spor TFF'de flaş istifa! Üst düzey isim görevinden ayrıldı

TFF'de flaş istifa! Üst düzey isim görevinden ayrıldı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) önemli bir ayrılıkla sarsıldı. TFF Yönetim Kurulu Üyesi Lale Cander, başkan vekilliği ve icra kurulu üyeliği dahil olmak üzere üstlendiği görevlerden istifa etti. İstifanın perde arkasında, TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ile yaşanan görüş ayrılıklarının olduğu iddia edildi.

TFF Yönetim Kurulu Üyesi Lale Cander, başkan vekilliği ve icra kurulu üyeliği dahil olmak üzere üstlendiği görevlerden istifa etti. TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ile yaşanan görüş ayrılıklarının istifanın perde arkasında olduğu iddia ediliyor.

"İŞ YOĞUNLUĞU NEDENİYLE AYRILIYORUM"

Lale Cander, istifasını duyurduğu açıklamada iş yükünün artması nedeniyle görevlerinden çekildiğini belirtti. Açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Gördüğüm lüzum üzerine ve işlerimin yoğunluğundan TFF Başkanvekilliği ve icra kurulu görevinden, ayrıca sponsorluk ve pazarlamadan sorumluluk görevimden istifa ediyorum. Yönetim kurulu üyesi olarak yetkinliklerim çerçevesinde yönetimimize destek olmaya devam edeceğimi bildiririm"

Pirelli Türkiye Yönetim Kurulu Başkan Lale Cander Oldu | Fintechtime

HACIOSMANOĞLU İLE GÖRÜŞ AYRILIĞI İDDİASI

Kulislerde konuşulanlara göre, Cander’in istifasının arkasında TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ile fikir ayrılıkları yatıyor. İkili arasında yaşanan anlaşmazlıkların, Cander’i istifaya sürüklediği öne sürülüyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *