"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2381 %0.05
37,0161 %-0.03
2.312.918 %0.381
3.022,67 1,02
Ara
İşçi Haber Spor Trabzonspor'da işler karıştı: Onuachu ve Weghorst'ta sürpriz

Trabzonspor'da işler karıştı: Onuachu ve Weghorst'ta sürpriz

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor, forvet transferi için Hollandalı golcü Wout Weghorst ile anlaşmaya varmıştı.

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor, transfer sezonuna hızlı bir giriş yaptı. Kadrosunu güçlendiren Karadeniz ekibi, son olarak Wout Weghorst ile anlaşmaya varmıştı. 

WEGHORST İÇİN SÜRPRİZ RAKİP

Hollandalı golcü Wout Weghorst ile anlaşmaya varan bordo-mavili ekip, oyuncunun kulübü Burnley ile pazarlıkları sürdürüyordu. 

Weghorstttttt

Burnley'i de ikna etme noktasına gelen Trabzonspor'a bu transferde flaş bir rakip çıktı. Hollanda temsilcisi Ajax'ın da yıldız golcüye talip olmasının ardından işler karıştı ve bu transfer henüz sonuçlanmadı. 

Süper Lig'de Beşiktaş forması da giyen 31 yaşındaki golcü, geçtiğimiz sezonu Hoffenheim'da kiralık geçirdi. Weghorst, Alman ekibinde 30 maça çıktı ve 7 gol, 4 asist yaptı.

ONUACHU DEFTERİ KAPANMIŞTI

Trabzonspor, geçtiğimiz sezon kiralık olarak forma giyen golcü futbolcu Paul Onuachu'nun bonservisini almak için İngiliz kulübü Southampton ile anlaşmaya varamayınca Wout Weghorst'a yönelmişti. 

onuachu -1

Paul Onuachu konusunda ise Southampton’dan Trabzonspor’a geri dönüş yapıldı. Aylardır uzlaşmaz bir tavır sergileyen ve 2.01’lik yıldıza başka teklif olmamasına rağmen 10 milyon euro bonserviste direten İngiliz ekibi, bordo-mavili kulüple yeniden görüşmek istedi.

Trabzonspor, en son bonuslarla 7 milyon euroya çıkarken, bu rakamın bir miktar daha artabileceği öğrenildi. Eğer Southampton beklenen indirimi yaparsa, tarafların orta noktada buluşması bekleniyor. Paul Onuachu’nun da kulübüne son virajda ciddi baskı yaptığı ve Trabzonspor’a gitme konusundaki ısrarını yinelediği belirtildi. Fırtına’da forvet düğümü hafta içinde çözülebilir.

Geçtiğimiz sezon Trabzonspor formasıyla 25 maça çıkan Onuachu, 17 gol atarken 4 kez de asist yaptı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *