"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2409 %0.06
37,0648 %0.08
2.299.955 %0.091
3.017,18 0,83
Ara
İşçi Haber Spor Trabzonspor'un borcu açıklandı: Başkan Doğan neler söyledi?

Trabzonspor'un borcu açıklandı: Başkan Doğan neler söyledi?

Trabzonspor'un toplam borcu duyurulurken, Başkan Ertuğrul Doğan, yeniden adaylık sinyali vererek camiaya yönelik çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor Kulübü, toplam borcunu kamuoyuna duyurdu. 

Şampiyon Trabzonspor'un kadro değeri yükseldi | Transfermarkt

Bugün düzenlenen basın toplantısında, 13 transferin ardından sahadaki sonuçların beklentileri karşılamadığını ifade eden Doğan, “Saha dışında başarılıyız, ancak sahada memnun edici skorlar yok. Oyuncularımızın kalitesi konusunda bir sorun yok, bunu yeni hocamız da söylüyor. Bu durumdan bizi kurtaracak değerli bir teknik ekibimiz var.” dedi.

Resim

Başkan Doğan, Trabzonspor'un ekonomik durumunun iyileşmeye başladığını vurgularken, gelir artırıcı kalemlerin oluşturulması gerektiğine dikkat çekti. “Şampiyonluk yılındaki bütçe farkımız 10-15 milyon euroydu, ancak şu an bu fark açıldı. Kendimize bir an önce gelir getirici kaynaklar yaratmalıyız.” şeklinde konuştu.

Ayrıca, kulüplerin Avrupa kupalarına katılabilmesi için borçsuzluk kağıdı almak zorunda olduğunu belirten Doğan, 2024 yılı itibariyle ödenecek toplam borcun 30 milyon euro olduğunu açıkladı. Trabzonspor’un mevcut net borcu ise 3 milyar 150 milyon TL olarak açıklandı. Doğan, “Bugüne kadar başladığım hiçbir işi yarım bırakmadım.” diyerek, yeniden adaylık konusunu değerlendirdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *