"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2355 %0.05
37,0342 %0.01
2.308.740 %-0.337
3.021,30 0,97
Ara
İşçi Haber Spor Türk futbolunda sıcak gelişme: Kenan Yıldız da 40 milyon euro barajını aştı!

Türk futbolunda sıcak gelişme: Kenan Yıldız da 40 milyon euro barajını aştı!

Kenan Yıldız, piyasa değerinde 40 milyon euro barajını aşarak Türk futbolunun en değerli oyuncuları arasında yerini aldı.

Futbol dünyasında önemli bir güncelleme daha yapıldı. Transfermarkt sitesi, Türk futbolcuların piyasa değerlerini güncelleyerek dikkat çeken rakamları açıkladı.

Arda Güler ve Hakan Çalhanoğlu’nun ardından Kenan Yıldız da 40 milyon euro barajını geçerek dikkatleri üzerine çekti. Bu güncelleme ile birlikte, Real Madrid’te forma giyen Arda Güler ve İnter’li Hakan Çalhanoğlu, 45 milyon euro ile en yüksek piyasa değerine sahip Türk futbolcuları oldu.

Sky Spor TR on X: "🇹🇷 Arda Güler, Hakan Çalhanoğlu'na sizce ne diyor❓  https://t.co/oPFKd3y1Xn" / X
 

Juventus'ta mücadele eden Kenan Yıldız ise 40 milyon euro ile üçüncü sırada yer alıyor. Piyasa değerleri sıralamasında Ferdi Kadıoğlu (Brighton) 30 milyon euro, Orkun Kökçü (Benfica) ise 28 milyon euro ile onları takip ediyor.

İspanya'da Ferdi Kadıoğlu ve Orkun Kökçü'ye büyük gurur | Transfermarkt
 

Galatasaraylı Barış Alper Yılmaz 21 milyon euro, Kerem Aktürkoğlu 18 milyon euro, Merih Demiral ise 16 milyon euro değerindeyken, Beşiktaş'tan Semih Kılıçsoy ve Bournemouth'tan Enes Ünal 15 milyon euro piyasa değerine sahip. Bu güncellemeler, Türk futbolunun yükselen değerlerini bir kez daha gözler önüne serdi.

Listede tek Türk: EURO 2024'te dikkat çekmesi beklenen genç yıldızlar - Son  Dakika Spor Haberleri | NTV Spor&Skor
 
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *