"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2370 %0.05
37,0369 %0.03
2.305.339 %-0.011
3.015,16 0,76
Ara
İşçi Haber Spor Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanlığına Mehmet Akif Üstündağ seçildi

Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanlığına Mehmet Akif Üstündağ seçildi

Mehmet Akif Üstündağ, Türkiye Voleybol Federasyonu'nun 6. Olağan Genel Kurulu'nda yeniden başkanlığa seçildi.

Türkiye Voleybol Federasyonu'nun 6. Olağan Genel Kurulu, Crowne Plaza Ankara'da gerçekleştirildi. Bu önemli toplantıda, Mehmet Akif Üstündağ ve Gökhan Dinçer, başkanlık için yarıştı.

Üstündağ, 218 oyun 121’ini alarak yeniden başkanlığa seçildi. Gökhan Dinçer ise 95 oy aldı; bu süreçte 2 oy geçersiz sayıldı. Böylece, 2016'dan beri bu görevi yürüten Üstündağ, üst üste üçüncü kez başkanlık koltuğuna oturmuş oldu.

YENİ YÖNETİM KURULU

Mehmet Akif Üstündağ’ın liderliğindeki yeni yönetim kurulunda şu isimler yer aldı: Alper Sedat Aslandaş, Ersin Yılmaz, Mustafa Alparslan, İlker Dinçay, Altuğ Erim, Zeynep Aydınlar Eröğüt, Abdurrahim Yıldız, Simge Gündüz, Hasan Semih Oktay ve Bahar Mert.

Seçimi kazanmanın mutluluğunu dile getiren Üstündağ, Türk voleyboluna hayırlı olması temennisinde bulundu. Türkiye’nin en başarılı federasyonlarından biri olduklarını belirten Üstündağ, "Bu hikaye ilmek ilmek örüldü. Başarıların arkasında kulüpler var. Kulüplere desteğimiz artarak devam edecektir. Kulüpler olmazsa federasyon bir hiçtir. Kulüplerimizle her zaman gurur duyduk, duymaya da devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

AVRUPA VOLEYBOL ŞAMPİYONASI MÜJDESİ

Üstündağ, ayrıca 2026 Avrupa Voleybol Şampiyonası’nın Türkiye'de yapılacağını duyurarak, voleybol camiasına önemli bir müjde verdi. Bu gelişmenin, Türk voleybolunun uluslararası alandaki önemini artıracağı öngörülüyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *