"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2640 %-0.03
37,0828 %0.06
2.315.429 %-0.49
3.028,02 0,00
Ara
İşçi Haber Spor Ünal Aysal ve Fatih Terim buzları eritti: Galatasaray'da küslük olmaz!

Ünal Aysal ve Fatih Terim buzları eritti: Galatasaray'da küslük olmaz!

Galatasaray'da başkanlık görevini üstlendiği dönemde, Ünal Aysal’ın Fatih Terim için kullandığı "başarılı bir eleman" ifadesiyle başlayan gerilim, Terim’in takımdan ayrılmasıyla sonuçlanmıştı. Uzun süredir mesafeli olan bu iki isim, yıllar sonra barıştı.

Aysal, Hürriyet'e yaptığı açıklamada, Terim ile Atina’da karşılaştıklarını ve aralarındaki soğukluğun giderildiğini belirtti. 2013-2014 sezonunda Aysal'ın başkanlık yaptığı Galatasaray’da Terim’in görevine son verilmesi, ikili arasında yıllarca süren bir gerginliğe neden olmuştu. Ancak Aysal, yaptığı açıklamada bu döneme dair yanlış anlaşılmalar olduğunu ifade etti. Aysal, şunları söyledi: 

"O dönemin şampiyonluk heyecanı içinde olaylar farklı bir şekilde yorumlandı. Ne Fatih hoca benim hakkımda, ne de ben onun hakkında kişisel ya da düşmanca bir söz söylemedik. Galatasaray etkinliklerinde her karşılaşmamızda birbirimize saygı çerçevesinde selam verdik. Son olarak yurt dışında bir restoranda karşılaştık ve sohbet ederek buzları erittik. Galatasaray’da küslük ve kırgınlık olmaz."

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *