"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2350 %0.05
37,0660 %0.1
2.307.899 %0.336
3.018,68 0,88
Ara
İşçi Haber Spor Victor Osimhen, Galatasaray'dan ayrılıyor mu? Yıldız golcü iddialara son noktayı koydu

Victor Osimhen, Galatasaray'dan ayrılıyor mu? Yıldız golcü iddialara son noktayı koydu

Galatasaray'a gelişi ile herkesi şoke eden ve gündeme oturan ünlü futbolcu Victor Osimhen, Galatasaray'dan ayrılacak mı? Osimhen, Galatasaray'dan ayrılmayı mı düşünüyor? Yıldız golcü sonunda kararını verdi.

Galataray, sezon başında ünlü futbolcu Victor Osimhen'i Napoli'den kiralamıştı. Galatasaray'da şimdiye dek 4 maça çıkıp 303 dakika sahada kalan ve 2 gol ve 4 asistlik istatistik yakalayan Osimhen'in Galatasaray'dan ayrılacağı öne sürülmüştü.

Galatasaray Osimhen

SÖZLEŞMESİNDE ÖZEL BİR MADDE Mİ VAR?

Napoli'den sarı-kırmızılı ekibe ani bir kararla kiralanan Osimhen'in sözleşmesinde özel bir madde olduğu konuşuyordu. Kontratına, istediği takımlardan birinin ocak ayında teklif yapması durumunda ayrılabileceğine dair bir madde koydurduğu iddiaları Galatasaray tarafından yalanlansa da ayrılık var mı? soruları gelmeye devam ediyor.

Victor Osimhen Galatasaraydan Ayriliyor Mu Yildiz Golcu Iddialara Son Noktayi Koydu

GALATASARAY İLE YOLA DEVAM MI?

Galatasaray taraftarının şimdiden gözdesi olan Osimhen kararını verdi. 75 milyon euro'luk serbest kalma maddesi olan ve Chelsea'nin istediği yıldız golcü kış transfer döneminde ayrılmayı düşünmüyor. Victor Osimhen, sezon sonuna dek Galatasaray'da kalmaya karar verdi. Yeni takımını ise sezon sonunda seçecek.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *