"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2549 %0.1
37,1235 %0.27
2.302.683 %-1.64
3.016,66 0,81
Ara
İşçi Haber Teknoloji ChatGPT'ye yeni özellik: Yeni arama motoru SearchGPT neler sunacak?

ChatGPT'ye yeni özellik: Yeni arama motoru SearchGPT neler sunacak?

OpenAI, yapay zeka sohbet robotu ChatGPT'nin bir uzantısı olarak geliştirdiği yeni "SearchGPT" arama motoru prototipini tanıttı.

Şirket, SearchGPT'nin amacının kullanıcılarına "net ve alakalı kaynaklardan hızlı ve zamanında yanıtlar sunmak" olduğunu belirtti. Bu yeni araç, yapay zeka modellerinin gücünü web verileriyle birleştirerek bilgi arama sürecini daha etkili hale getirecek.

Başlangıç aşamasında, SearchGPT'nin test edilmesine küçük bir kullanıcı ve yayıncı grubuyla başlanacak. Bu prototipin geçici olduğu ve ileride bu özelliklerin ChatGPT'ye entegre edileceği ifade edildi.

SearchGPT'nin, kullanıcıların sorularına web üzerindeki güncel bilgilerle anında yanıtlar sunmasının yanı sıra, ilgili kaynaklara doğrudan bağlantılar sağlayacağı ve arama sırasında takip soruları sorulmasına imkan tanıyacağı bildirildi.

OpenAI'nin CEO'su Sam Altman, X platformunda yaptığı açıklamada, "Aramayı bugün olduğundan çok daha iyi hale getirecek alan olduğunu düşünüyoruz. SearchGPT adında yeni bir prototipi başlatıyoruz. Prototipten öğreneceğiz, onu daha iyi yapacağız ve ardından gerçek zamanlı ve maksimum düzeyde yararlı hale getirmek için teknolojiyi ChatGPT'ye entegre edeceğiz." dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *