"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı az bulutlu
17°
34,2675 %0
37,0588 %0.07
2.303.347 %-0.361
3.028,29 0,01
Ara
İşçi Haber Teknoloji WhatsApp’ta yeni dönem: Hangi özellikler geliyor?

WhatsApp’ta yeni dönem: Hangi özellikler geliyor?

Öğrenilen bilgilere göre, WhatsApp'ın yakın bir tarihte kullanıcılarına yeni özellikler sunacağı bildirildi. Güncellemenin ne zaman uygulanacağı belirtilmezken, güncellemenin yakın bir zamanda kullanıcıyla buluşacağı öğrenildi.

Birçok ülke tarafından sevilerek kullanılan popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp'tan yeni bir güncellemenin haberi geldi. Güncelleme kapsamında, yapay zekâ destekli çıkartma oluşturma, arama çağrı barı altyapısının değişmesi, profil fotoğrafı ekran görüntüsü engeli gibi özellikler bulunacak.

EKRAN GÖRÜNTÜSÜ ALINAMAYACAK

Yakın bir zamanda kullanıcıyla buluşturulacak özellikler kapsamında, sesli çağrı sırasında ekranın üstünde hızlı bir şekilde çağrı sonlandırma ya da mikrofonu açıp kapatma gibi bir butonunda yer alacağı belirtildi.

Bu kapsamda WhatsApp, yapay zekâ destekli çıkartma oluşturma araçlarını da yeni güncelleme ile birlikte kullanıcılarının beğenisine sunacak. Güncelleme kapsamında gelecek olan bir diğer özellik ise profil fotoğrafının ekran görüntüsünün alınması engellenecek.

Ayrıca WhatsApp’ın kullanıcısına sunacağı bir diğer yenilik ise, kanallar bölümündeki değişiklik olacak. Kanallar bölümünde yapılacak değişimle bu alana, spor, eğlence ve iş gibi kategoriler eklenecek.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *