Pazartesi gününe ay Aslan burcunda başlıyoruz. Özgüvenimizin yüksek olduğu bu günde cesaretimizi ön plana çıkarabiliriz. Arkadaşlarımızla bir araya gelmek için çok keyifli bir gün. Sosyalleşebilir ve toplu gruplar içinde dikkat çekebiliriz. Eğlenmek ve enerjimizi atmak içinde yine bu günü kullanabiliriz.

Salı gününe geçişte sağlığımızla ilgili konular ön planda olabilir. Ruhsal olarakta kendimizi veya çevremizi farkedeceğimiz bir günde olabiliriz. Etrafımızda yardıma ihtiyacı olduğunu farkettiğimiz kişilere manevi destekte bulunabiliriz. Kendi bireysel yaşamımızda da iyileştirmemiz gereken taraflarımızı farkedebilir ve bunları şifalandırma gayreti içine girebiliriz.

Koç Burcunda Dolunay : Karmaya Dikkat! Koç Burcunda Dolunay : Karmaya Dikkat!

Çarşamba gününde gergin enerjiler hakim görünüyor. Önemli kişilerle bir araya gelmek için uygun bir günde değiliz. Başvuru yapmak veya iş görüşmesinde bulunmak için bu günü tercih etmesek çok daha uygun olur. Önem verdiğimiz işlerimizde de aksama yaşayabiliriz. Bu yüzden plan ve programlarımızı yaparken daha özenli olmalıyız.

Perşembe günü ay başak burcunda ilerliyor. Genel olarak olumlu etkilerin olduğu bir gündeyiz. Elimizde kalan işleri tamamlayabiliriz. Daha önceden yarım bıraktığımız ve zihnimize yük olan işleri bir sonuca ulaştırmak için uygun bir gün.

Cuma günü sabaha karşı 04:39 sularında Başak burcunda bir yeniay gerçekleşiyor. Güne beklemediğimiz güzel gelişmelerle başlayabiliriz. Bugünü ertesi günlerde girişeceğimiz işlerin planlaması için kullanabiliriz. Başak yeniayının ardından girişmek istediğimiz işler için yeni başlangıçlar yapabiliriz. Saat 16.49'da ay boşluğa giriyor. Önemli işlerimizi bu saatten sonraya bırakmasak çok daha uygun olur. Saat 23.21'de ise merkür retrosu resmi olarak sonlanıyor. İletişim problemleri, yanlış anlaşılmalar gibi olumsuzluklar artık son buluyor. Retronun son buluşu etkilerini anında bitirmese de, gölgeli günlerin ardından yavaş yavaş kaybolacak.

Haftasonuna girişte farklı olana çekiliyoruz. Daha farklı iş ve girişimlerde bulunmamız gerektiğini düşüneceğimiz bir zaman diliminde olacağız. Konu her ne olursa olsun kendi farklılığımızı ön plana çıkarmamız gerekiyor. Sıradışı, ilginç ve farklı olmalıyız. 

Haftayı kapatırken kazalara açık bir enerjide olacağız. Bu konuda temkinli olmalıyız. Yine sağlık konularınada dikkat etmek gerekiyor.