9-15 Ekim Haftalık Astroloji Yorumu 9-15 Ekim Haftalık Astroloji Yorumu

Yeniaylar yeni başlangıçlarla ilgilidir. Astrolojide, atılacak yeni adımların kalıcı olması açısından bu dönemler kullanılır. Yeniayın gerçekleştiği burç ise hangi alanlarda yeni deneyimler yaşayacağımızı gösterir.

Başak burcu deyince aklımıza düzen, tertip, hizmet gibi kavramlar gelir. Başak burcunda gerçekleşecek olan Yeniay ise hayatımıza tamamıyla yeni bir düzen getirmemiz gerektiğini söyler. Eksik olanı tamamlama ya da varolan durumu en iyi hale getirme çabasında olmamız gerekir.

Yaşamın birçok alanında düzenlemelere ihtiyacımız olan Başak Yeniayı, bizlere geçmişte bırakmamız gereken durumlardan tamamen kurtulmamız gerektiğini anlatır. Affedemediğimiz kişilerle olan olumsuz duygusal bağları koparmalı ve yolumuza bakmalıyız. Daha önce üzerini örttüğümüz veya çözüme kavuşturmadığımız durumları artık tamamlayıp yeni bir sayfa açmalıyız.

Hayatımıza somut anlamda yenilikler katmalıyız. Gereksiz şekilde geçmişe takılı kalma, üzülme ve içe kapanma döneminden çıkmamız gerekiyor. Hayatımızda eksik veya fazla olan durumları farketmeli ve bunların düzeltilmesi için sorumluluk almalıyız. 

Bu dönem hedeflerimize odaklanmak ve yeni projeler üretmek için en ideal zamanlardır. Plan program yapmak açısından bu günleri değerlendirebiliriz. Kendi kişisel hedeflerimiz için bir rutin oluşturabiliriz. Sağlıkla ilgili atılması gereken adımlar var ise atabiliriz. Yeni bir beslenme düzeni oluşturabiliriz.

Kısacası hayatımızda gerekli alanlarda iyi bir temizlik yapmalıyız. Kişisel astroloji haritalarınızda hangi alandan etki alıyorsanız o konularda yeni başlangıçlar yapıp size hizmet etmeyen durumları ise sonlandırmalısınız.

Burçları Neler Bekliyor?

KOÇ : İş yerinizle ilgili düzenlemeler yapabilirsiniz veya iş alanınızda yeni başlangıçlar yaşanabilir. Günlük rutinlerinizde de yeni bir düzen oluşturabilirsiniz.

BOĞA : Aşk ve ilişki konularında yeni adımlar atılabilir. Sosyal yaşantınızda da yeni arkadaşlıklar edinebilirsiniz.

İKİZLER : Ev, aile yuva konularında yeni başlangıçlar yaşanabilir. Yeni bir ev alabilir veya taşınabilirsiniz. Ev içinde biriken işler varsa veya uzun süredir problemli bir durum var ise tamamlamak için ideal zamanlar.

YENGEÇ : Yakın çevreniz ve arkadaşlarınızla ilgili yeni durumlar yaşanabilir. Düşünce yapınızda bir aydınlanma olabilir. Yeni arkadaşlar edinebilirsiniz veya arkadaş çevrenizle ilgili düzenlemeler yapabilirsiniz.

ASLAN : Para ve maddi kaynaklarda düzenlemeler yaşanabilir. Farklı para kaynakları elde etmek için yeni girişimlerde bulunabilirsiniz. Ayriyeten kendi değerinizi yeniden yapılandırmanın zamanı geldi. Değerinizi düşürdüğüne inandığınız kişi ve durumları sonlandırmanız veya şifalandırmanız gerekiyor.

BAŞAK : Yaşamın her alanında yenilikler ve düzenlemeler yapabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili durumlarla da ilgilenebilirsiniz.

TERAZİ : Ruhun neye ihtiyacı olduğunu farkedebilir ve şifalanmak için yeni adımlar atabilirsiniz.

AKREP : Geleceğe yönelik hedef ve planlarınız için harekete geçebilirsiniz. İlerlemenize engel olan kişi veya topluluklardan uzaklaşabilirsiniz.

YAY : Kariyerle ilgili yeni bir başlangıç yapılabilir. Yeni bir iş girişimi veya kariyer alanında düzenlemeler olabilir.

OĞLAK : Yeni eğitimlere başlayabilirsiniz. Ufkuzunu açacak ve zihin yapınızı geliştirecek ortamlara giriş yapabilirsiniz. Düşünce yapınızda değişimler yaşanabilir.

KOVA : Yeni bir yatırım yapabilirsiniz. Kriz yaşadığınız alanlarda yeni düzenlemeler yapabilirsiniz. Hayatınızda olumsuz etki oluşturan kişi veya durumlarla yeni bir yapılanmaya gidebilirsiniz.

BALIK : İlişkilerinizde veya evliliğinizde yeni bir adım atabilirsiniz. Problemli olan ilişkilerinizi yeniden düzenleyebilirsiniz.