"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2551 %0.1
37,1232 %0.27
2.300.416 %-1.889
3.015,29 0,77
Ara
İşçi Haber Dünya Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 7 Ekim paylaşımı: İsrail bu soykırımın bedelini ödeyecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 7 Ekim paylaşımı: İsrail bu soykırımın bedelini ödeyecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sosyal medya hesabından Katil İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarının birinci yılı dolayısıyla paylaşımda bulundu. Erdoğan paylaşımında, "Tam 1 yıldır dünyanın gözü önünde, canlı yayında katledilen aslında tüm insanlıktır, insanlığın geleceğe dair tüm umutlarıdır" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarının birinci yılı dolayısıyla sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.

Erdoğan, paylaşımında saldırılar sırasında çoğu kadın ve çocuk 50 bin insanın hayatını kaybettiğini hatırlatarak, dünyanın bu duruma sessiz kalmasını eleştirdi.

Erdoğan, sosyal medya paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"CANLI YAYINDA KATLEDİLEN ASLINDA İNSANLIKTIR"

"Bugün 7 Ekim... Tam 365 gün önce hayatta olan, çoğu çocuk ve kadın 50 bin kardeşimiz vahşice katledildi. Gazze'deki hastaneler, farklı inançlara ait ibadethaneler, okullar artık ayakta değil. Pek çok gazeteci, sivil toplum kuruluşu temsilcisi, barış elçisi artık aramızda değil.

Gazze'de, Filistin'de, bugünlerde Lübnan'da ölen sadece kadınlar, çocuklar, bebekler, masum siviller değil; aynı zamanda insanlıktır, insanlığa hizmet etmesi beklenen kurumlardır, uluslararası sistemdir...

Tam 1 yıldır dünyanın gözü önünde, canlı yayında katledilen aslında tüm insanlıktır, insanlığın geleceğe dair tüm umutlarıdır.

"HİTLER NASIL DURDURULDUYSA, NETANYAHU VE CİNAYET ŞEBEKESİ DE DURDURULACAK"

Katil İsrail hükûmetinin 7 Ekim'den bu yana katlettiği on binlerce insanı bugün hüzünle yâd ediyor; eşlerini, çocuklarını, ailelerini kaybeden yüreği yaralı Gazzeli, Filistinli, Lübnanlı kardeşlerime en kalbî taziyelerimi iletiyorum.

İsrail'in uzun yıllardır süren soykırım, işgal ve istila politikası artık bir son bulmalıdır.

Unutulmamalıdır ki İsrail 1 yıldır uyguladığı, hâlen de devam etmekte olduğu bu soykırımın bedelini er ya da geç ödeyecektir.

Hitler nasıl insanlığın ortak ittifakıyla durdurulduysa Netanyahu ve cinayet şebekesi de aynı şekilde durdurulacaktır.

 

"TÜRKİYE İSRAİL'İN KARŞISINDA DURMAYA DEVAM EDECEK"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'nin İsrail'e karşı duruşunu sürdüreceğini ve uluslararası toplumu da bu duruşa katılmaya çağırdı. Paylaşımında son olarak şu mesajı verdi:

“Gazze soykırımının hesabının sorulmadığı bir dünya huzura kavuşamayacaktır.

Türkiye olarak bedeli her ne olursa olsun İsrail hükûmetinin karşısında durmaya, dünyayı da bu onurlu duruşa çağırmaya devam edeceğiz.”

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *