"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2370 %0.05
37,0369 %0.03
2.305.339 %-0.011
3.015,16 0,76
Ara
İşçi Haber Gündem Bursa'da palet fabrikasında yangın!

Bursa'da palet fabrikasında yangın!

Bursa'nın Karacabey ilçesinde bir palet fabrikasında çıkan yangın kontrol altına alındı.

Alınan bilgilere göre, Bursa-Balıkesir yolundaki bir palet fabrikasında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Olay yerine çok sayıda sağlık, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi.

Yangına müdahale eden itfaiye erlerinden 3'ü yüksek ısıdan rahatsızlık yaşadı. Sağlık ekipleri, oksijen desteği sağladığı itfaiye erlerinden 2'sini tedbir amaçlı hastaneye götürdü; ancak sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.

İtfaiye ekiplerinin yaklaşık dört saat süren mücadelesinin ardından yangın kontrol altına alındı ve bölgede soğutma çalışmaları devam ediyor.

TAVŞAN KURTARILDI

Öte yandan, yangın sırasında fabrika alanındaki bir kafeste beslenen evcil bir tavşan, alevleri fark eden Bilal Dile ve Salih Belciler tarafından kurtarıldı. Dile, arkadaşlarıyla balık tutarken yangını gördüklerini ve hemen bölgeye geldiklerini söyledi.

Yaklaşık 2 kilometre yürüyerek ulaştıkları fabrikada tavşanı alevlerden kaçarken bulduklarını belirten Dile, "Alevler çok yüksekti, tüm paletler yanıyordu. Tavşanı kurtardıktan sonra çalışmalara da yardım ettik. Kovalamaca yaşadık ama sonunda onu kurtardık," dedi.

Dile, yangından dolayı korkan tavşana su içirdiğini ve onu bir süre yanından ayırmayacağını da ekledi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *