"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2370 %0.05
37,0369 %0.03
2.305.339 %-0.011
3.015,16 0,76
Ara
İşçi Haber Gündem Cumhurbaşkanı Erdoğan: İnsanımız AK Parti'ye ve Cumhur İttifakı'na güveniyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İnsanımız AK Parti'ye ve Cumhur İttifakı'na güveniyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'nde AK Parti "Özümüzden Geleceğe Türkiye Buluşmaları" programında konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen "Özümüzden Geleceğe Türkiye Buluşmaları" programında, İstanbul'da partililerle buluşmaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti. Erdoğan, 6 Eylül'den itibaren tüm teşkilatlarıyla sahada olduklarını ve 100 bin 800 noktada vatandaşlarla bir araya geldiklerini belirtti. Bu süreçte toplumun nabzını tutarak, eleştirileri dinlediklerini vurguladı.

"İSRAİL'E KARŞI EKONOMİK TEDBİR UYGULUYORUZ"

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Gazzeli kardeşlerimiz tüm imkansızlıklara rağmen ümmetin yüz akı olarak 364 gündür siyonist işgalcilere karşı kahramanca direniyor.

İsrail'e karşı ekonomik tedbir uygulayan yegane devlet biziz."

Cumhurbaşkanı, vatandaşların sorunların çözümü için öncelikli olarak AK Parti'ye güvendiğini belirterek, "Hayat pahalılığı ve enflasyon gibi zorlukların üstesinden biz geleceğiz." dedi. Ayrıca, 8. Büyük Olağan Kongre'nin milletin taleplerinin hayata geçirileceği önemli bir zemin olacağını kaydetti.

Erdoğan, muhalefeti eleştirerek, onların gündeminin koltuk kavgaları olduğunu ifade etti. Ayrıca, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarına dikkat çekerek, Türkiye'nin bu konudaki duruşunu net bir şekilde ortaya koydu.

Son olarak, Türkiye Buluşmaları'nın milletle kucaklaşma ve iletişimi güçlendirme adımları olduğunu belirten Erdoğan, "Bunu, 12 Ekim'de başlayacak kongrelerimizle birlikte tüm Türkiye sathına taşıyacağız." diye konuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *