"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2350 %0.05
37,0660 %0.1
2.307.899 %0.336
3.018,68 0,88
Ara
İşçi Haber Gündem Fatih Portakal'dan Köfteci Yusuf uyarısı: Sahibi ortada yok!

Fatih Portakal'dan Köfteci Yusuf uyarısı: Sahibi ortada yok!

Tarım ve Orman Bakanlığı’nın denetimleri kapsamında ürünlerinde domuz eti olduğu belirlenen restoran zincirinin birçok ilde şubesi bulunan Köfteci Yusuf olduğu ortaya çıktı. Fatih Portakal da bu konuyu değerlendirdi.

Tarım ve Orman Bakanlığının, 2 Ekim’de taklit ve tağşiş yapılan ve sağlığı tehlikeye düşürebilecek gıdalar listesini yayınlayıp, ürünlerinde domuz eti tespit edilen işletmelerin isimleri kamuoyu ile paylaşılmasının ardından hafta başında ünlü bir köfteci restoran zincirinde domuz eti tespit edildi iddiası ortalığı karıştırmıştı.

YUSUF AKKAŞ'TAN HABER ALINAMIYOR

Dün ise bu  restoran zincirinin birçok ilde şubesi bulunan Köfteci Yusuf olduğu ortaya çıkmıştı. Domuz eti skandalıyla ilgili Fatih Portakal da konuştu. Sözcü TV Ana Haber Bülteni'ni sunan  Fatih Portakal, şirketin sahibi olan Yusuf Akkaş’tan da haber alınamadığını söyledi ve vatandaşlara "Gitmeyin kardeşim Köfteci Yusuf’a" diyerek uyarıda bulundu.

YUSUF AKKAŞ KİMDİR? 

Köfteci Yusuf'un sahibi Yusuf Akkaş, Bursa'nın İznik ilçesinde 1996 yılında küçük bir dükkanda köfte satışı yapmaya başladı. Özellikle seyahat edenler için bir durak haline gelen bu dükkân, kısa sürede büyük bir müşteri kitlesine ulaştı. Akkaş, markalaşma yolunda hızla ilerleyerek Türkiye genelinde birçok şube açtı. Uygun fiyatlarla kaliteli et ürünleri sunmayı hedefleyen Yusuf Akkaş, bugün devasa bir marka haline gelen Köfteci Yusuf’un tek sahibidir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *