"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2499 %0.09
37,0970 %0.2
2.309.458 %-1.315
3.011,64 0,65
Ara
İşçi Haber Gündem FETÖ firarisi Hakan Şükür'den Fethullah Gülen paylaşımı!

FETÖ firarisi Hakan Şükür'den Fethullah Gülen paylaşımı!

FETÖ firarisi olan eski futbolcu Hakan Şükür, Fethullah Gülen'in ölümünün ardından sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Şükür, Gülen için rahmet diledi.

15 Temmuz darbe girişiminin mimarı FETÖ terör örgütü elebaşı Fethullah Gülen, dün kaldırıldığı hastanede öldü. Gülen'in ölümü sosyal medyada gündeme otururken milyonlarca kullanıcı “Gebermiş”, “Ateşi bol olsun” gibi yorumlarda bulundu.

FETÖCÜ HAKAN ŞÜKÜR, FETÖ İÇİN RAHMET DİLEDİ

FETÖ firarisi FETÖ'cü eski futbolcu Hakan Şükür, sosyal medya hesabından Gülen için paylaşım yaptı. Şükür, “Allah, rahmeti ve adaleti ile muamale etsin herkese” ifadelerinde bulunarak Gülen'in ölümünün ardından terör örgütü lideri için rahmet diledi. 

FETÖCÜ HAKAN ŞÜKÜR'DEN GÜLEN PAYLAŞIMI!

15 Temmuz'da yaşanan hain darbe girişiminin öncesinde ABD'ye kaçan Hakan Şükür, Gülen için yaptığı paylaşımda şunlara yer verdi:

“Allah kim ne hak ettiyse hakkını verecektir. Ne eksik ne fazla. Herkes sıfatlarından ayrılmış olarak o teraziye çıkacak, çırılçıplak. Ölüm hak. Her canlı ölümü tadacak. Tatmayacakmış gibi yaşayanlar bile. Allah rahmeti ve adaleti ile muamele etsin herkese”

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *