"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2370 %0.05
37,0369 %0.03
2.305.339 %-0.011
3.015,16 0,76
Ara
İşçi Haber Gündem İstanbul'da yarın hangi yollar trafiğe kapatılacak?

İstanbul'da yarın hangi yollar trafiğe kapatılacak?

İstanbul Valiliği, yarın uluslararası bisiklet yarışı ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri dolayısıyla trafiğe kapatılacak yolları ve alternatif güzergahları açıkladı.

İstanbul Valiliği, yarın düzenlenecek uluslararası bisiklet yarışı ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri dolayısıyla bazı yolların trafiğe kapatılacağını duyurdu. "Tour de France, L'étape By Tour de France Uluslararası Bisiklet Yarışı" ile Cumhuriyet Bayramı’nın 101. yıl dönümü kutlamaları için Vatan Caddesi'nde gerçekleştirilecek prova ve tören sırasında trafiğin kapatılacağı yollar belirlendi.

Bisiklet yarışı nedeniyle yarın saat 06.00 ile 14.00 arasında kapatılacak yollar arasında Küçüksu Caddesi, Cuma Yolu Caddesi, Körfez Caddesi ve Fatih Sultan Mehmet Caddesi gibi önemli arterler yer alıyor. Ayrıca, Adnan Menderes Bulvarı (Vatan Caddesi) da etkinlik günü boyunca kapalı olacak.

Valilik, alternatif güzergahlar olarak Kandilli İskele Caddesi, Dereboyu Caddesi, Çubuklu Şehit Ersin Güner Caddesi gibi yolların kullanılabileceğini önerdi. Yarış için kapanacak yollar arasında TEM Otoyolu'nun Güney Maslak ayrımı ve TEM Kuzey Kavacık ayrımları da bulunuyor.

Etkinlikler nedeniyle, bugün saat 22.00'dan itibaren Adnan Menderes Bulvarı üzerindeki park halindeki araçların kaldırılacağı belirtildi. Vatandaşların, Turgut Özal Bulvarı ve Fevzipaşa Caddesi'ni alternatif güzergah olarak kullanmaları önerildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *