"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2370 %0.05
37,0369 %0.03
2.305.339 %-0.011
3.015,16 0,76
Ara
İşçi Haber Gündem Narin cinayetinde bir itiraf daha: Bu saatte Narin'i gördüğünü söyleyeceksin

Narin cinayetinde bir itiraf daha: Bu saatte Narin'i gördüğünü söyleyeceksin

Diyarbakır'da 19 gün önce kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'ın cansız bedeni bulundu. Narin'in Kur'an kursundan dönerken kaybolmasının ardından başlatılan geniş çaplı soruşturmada, amca Salim Güran ve Nevzat Bahtiyar tutuklandı.

Soruşturma kapsamında gözaltına alınan 24 kişiden biri olan Bahtiyar, cinayetin detaylarını itiraf etti.

Bahtiyar, Narin'in amcası Salim Güran'ın kendisinden 200 bin TL karşılığında çocuğun cesedini bir dereye bırakmasını istediğini belirtti. Bahtiyar, amca Salim ile birlikte Narin'in cesedini bir çuvala koyarak dereye bıraktıklarını açıkladı. Bu itiraf, soruşturmada önemli bir dönemeç oluşturdu.

"BASKI YAPTI, KORKTUM"

Gözaltına alınan diğer 22 kişi adliyeye sevk edilirken, bir şok gelişme daha yaşandı. Halk TV Muhabiri Ferit Demir, adliyeye sevk edilenlerin sorgusunun başladığını bildirdi. Demir, 17 yaşındaki bir genç kızın, Salim Güran tarafından "Narin'i akşam 18.40'da gördüm" demeye zorlandığını ve bu nedenle yalan söylediğini aktardı.  Demir, genç kızın "Ben Narin'i görmedim. Salim Güran 'Bu saatte Narin'i gördüğünü söyleyeceksin' baskısı yaptı, korktum. Bu nedenle söyledim" dediğini ekledi.

Demir, bu ifadenin bilinçli olarak yerleştirildiğini ve olayın bir senaryo olduğunu iddia etti. Bu yeni itiraflar ve gelişmeler, cinayetin çözümündeki kilit noktaları ortaya koyarak, soruşturmanın seyrini önemli ölçüde değiştirdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *