"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2520 %0.09
37,1247 %0.28
2.307.956 %-1.538
3.013,35 0,70
Ara
İşçi Haber Gündem Seçil Erzan davasında adı geçen Fatih Terim, Denizbank'a karşı harekete geçti

Seçil Erzan davasında adı geçen Fatih Terim, Denizbank'a karşı harekete geçti

70 yaşındaki teknik adam Fatih Terim'in avukatları, Denizbank'a maddi ve manevi tazminat açıldığını duyurdu.

Yunanistan ekibi Panathinaikos'tan ayrılan deneyimli teknik adam Fatih Terim, kendi isminin de geçtiği Seçil Erzan davasında harekete geçti. 

Spor dünyasından Arda Turan, Emre Belözoğlu, Selçuk İnan ve Fernando Muslera'nın da aralarında bulunduğu davada Terim'in de ismi geçiyordu. Bunun üzerine 70 yaşındaki deneyimli teknik adamın avukatları hukuki süreci başlattı.

Denizbank Fon Vurgununda Secil Erzan Konustu Fatih Terim Beni Kizi Gibi Sever Mufit Erkasap Son Anda Kurtulmus Mea6

Terim'in avukatları aracılığıyla yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Müvekkilimiz Fatih Terim adına, Denizbank A.Ş. aleyhine, kişilik haklarına yönelik haksız saldırılar nedeniyle uğradığı manevi zararın tazmini için, İstanbul Asliye Hukuk Mahkemeleri nezdinde manevi tazminat davası açılmıştır.

Ayrıca, Müvekkilimiz 2 Haziran 2023 tarihinde, bizzat kendi inisiyatifi ve iradesiyle İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına giderek müşteki sıfatıyla beyanını vermiş ve kendisini zarara uğratanlar hakkında suç duyurusunda bulunmuştur. Müvekkilimiz, anılan soruşturmada şikayetçi konumundadır. Denizbank A.Ş.'nin ilgili dönemde şube müdürü olan şahsın ve diğer banka çalışanlarının kendisine verdiği mevduat bilgilerinin gerçekleri yansıtmadığının 2023 yılının Nisan ayında ortaya çıkması üzerine Müvekkilimiz, Denizbank A.Ş. bünyesinde bu olaya ilişkin sorumluluğu bulunanlardan şikayetçi olmuştur.

Son olarak şu hususu da ifade etmek isteriz: Müvekkilimiz Fatih Terim, tüm bu konularla ilgili gerekli açıklamayı zamanı gelince yapacaktır. Müvekkilimiz, bugüne kadar adli süreçlere duyduğu saygı nedeniyle ve bu süreçlerin masuniyetini dikkate alarak, kendisini maksatlı şekilde hedef alan asılsız ve mesnetsiz yorumlar dahil olmak üzere bu konuya ilişkin herhangi bir açıklama yapmamayı özellikle tercih etmiştir. Bu süreçte, hukukun izin verdiği ölçü ve zamanlarda müvekkilimizi ilgilendiren konularda gerekli açıklama ve bilgilendirmeler yine tarafımızdan kamuoyuyla paylaşılacaktır.''

SEÇİL ERZAN DAVASINDA NE OLMUŞTU?

Futbol dünyasındaki tanınmış isimleri milyonlarca dolar dolandırdığı iddia edilen Denizbank eski Şube Müdürü Seçil Erzan’ın yargılanmasına devam ediliyor. Seçil Erzan hakkında Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera, Volkan Bahçekapılı, Semih Kaya ve Selçuk İnan gibi isimlerin de aralarında bulunduğu 18 kişiyi dolandırdığı gerekçesiyle 226 yıl hapsi isteniyor.

Arda Turandan Secil Erzan 293 2 41

Seçil Erzan: “Ben batmak üzere olan bir geminin kaptanıydım. Dolandırıcı olsam gemi batar ben kurtulurdum. Suça konu olan bakiyenin bende olmadığı, bu bakiyeyi bir yerde saklamadığımı, bununla bir şeyler almadığımı salondakilerin bildiğini çok iyi biliyorum. Bakiyenin 45 milyon olmadığını bildiklerini de biliyorum. İddianamede adı geçenlerle paradan para kazanma konusunda ortak noktamız vardı. Çok iyi çalışandım, çok iyi iş yapardım bu yüzden o camiada bilinirliğim oldu. Ben dolandırıcı değilim. Beni ben dolandırdım. Son dönemde bir şeyler ortaya çıktı. Ben Galatasaray kulübüne yakın olduğum için oyuncuların parasını değerlendirme konusunda elimden geleni yapıyordum. Ben insanların parasını üzerime almadım. Birileri beni dolandırdı. Dışarıda parayı değerlendireceğimi düşündüm ve evimi defalarca ipotek ettim. Arabamı sattım her şeyi mi sattım”

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *