"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı az bulutlu
17°
34,2893 %0.08
36,9745 %-0.08
2.279.561 %-0.689
3.021,64 -0,21
Ara
İşçi Haber Magazin Poyraz Dominikli adamın evine girip hırsızlık yaptı, Acun cezasını verdi

Poyraz Dominikli adamın evine girip hırsızlık yaptı, Acun cezasını verdi

Ekranların en sevilen yarışmalarından Survivor, tüm hızıyla devam ederken yarışmacılar ise zorlu mücadelelerden geçiyor. Poyraz'ın yaptığı hareket ise olay yarattı.

Ekranların fenomen yarışmalarından Survivor reyting rekorları kırmaya devam ediyor. Yaşanan gelişmeler ve heyecan dolu mücadeler ise izleyicileri ekrana kilitliyor. Yaşanan son olay ise herkesi şoke etti. Acun konseyde herşeyi açıkladı.

"GERÇEK ANLAMDA ŞOK YAŞADIM"

Survivor’da Poyraz'ın, Dominikli bir adamın evine girip çuvala yiyecek çaldığı tespit edildi. Ev sahibi, suç duyurusunda bulunmak üzereyken Acun Ilıcalı devreye girip vazgeçirdi. Son konseyde ise Acun Ilıcalı, Poyraz'a cezasını verdi. Ilıcalı, konseyde "Bu yıla kadar bu All Star'da daha önce hiç görmediğimi gördüm. Fakat bugüne kadar aklımı hayalimi durduran, böyle birşey nasıl olur, diyeceğim böyle bir olay da hiç olmadı. Şöyle söyleyeyim, tabi ki Poyraz'la konuşacağım ama akıl tutulması yaşadım. Gerçek anlamda şok yaşadım" diyerek yaşanan olayla ilgili şaşkınlığını anlattı. 

"15 ÖDÜLDEN YARARLANAMAYACAK"

Ilıcalı sözlerine şöyle devam etti:

"Poyraz dere kenarındaki kamptan çıkarak ciddi bir mesafe alıp medeniyetin olduğu bölgelere doğru gidip prodüksüyonu geçtim. Prodüksüyonun malzemelerini geçtim. Bir Dominik vatandaşının evine geliyor. Eve bildiğiniz çuvalla falan geliyor. Yanlış anlamayın adam Dominikli. Ev normal şartlarda silahlı güvenliklerle korunan bir ev. Bildiğiniz Dominikli ailenin evine girip evde ne varsa çuvala doldurup ondan sonra devam ediyor. Adam normal şartlarda zaten polise gidecek. Polis gelip Poyraz'ı alacak. Poyraz'ı ziyarete gideceğiz. Mahkemesi olacak. Neyse müdahale ediyoruz" 

Öte yandan Acun Ilıcalı, Poyraz'a 15 ödülden yararlanamama cezası verdiğini duyurdu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *