Özgür Özel'in halk buluşmasında öne çıkan konuşmaları:

Şehitkamil Belediyesi eski Başkanı AK Partili Rıdvan Fadıloğlu, belediyeyi borçsuz devretti Şehitkamil Belediyesi eski Başkanı AK Partili Rıdvan Fadıloğlu, belediyeyi borçsuz devretti

"KADINLARA SAYGISIZCA DAVRANILIYOR"

AK Parti ile MHP her gün birbirine benziyor. Yanlarına bir de Hüda-Par'lıları, eski domuz bağcıları aldılar. Kadınlarına saygısızca davranıyorlar. Ve o korku ittifakı karşısında bizim ittifakımızın adı, umudun, güzelliklerin ittifakı. Ve onların adı Cumhur İttifakı, bizimkinin adı Türkiye ittifakı. Türkiye ittifakı, adını ülkemizden, gücünü milletimizden, renklerini ay-yıldızlı şanlı bayrağımızdan alır. 

"BU HÜKÜMET SİZİ BU ÜLKEDEN SOĞUTTU"

Gençler, sizden özellikle rica ediyorum. Evet, bu hükümet sizi bu ülkeden soğuttu. Her biriniz yurt dışına gitmek istiyorsunuz. Her biriniz, yarınlarınız için kaybolan umutlarınızın tazelenmesini istiyorsunuz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, bu cumhuriyeti kurdu ama bunu genel başkanlara, milletvekillerine, belediye başkanlarına emanet etmedi, gençlere emanet etti. Biz, festivalleri, konserleri yasaklayan, gençlerin üniversitelerine kayyum atayan, ne yiyeceğine, ne içeceğine, ne giyeceğine karışan bu anlayışa karşı, gençleri yanında ve arkasında olacağız. Ama bunun için, 31 Mart Pazar günü, gençleri kendilerine, geleceklerine, ülkelerine sahip çıkmak için sandık başına bekliyoruz. Bütün gençleri sandığa bekliyoruz.