Ceketi sosyal medyada gündem olmuştu: Özgür Özel neden giydiğini açıkladı! Ceketi sosyal medyada gündem olmuştu: Özgür Özel neden giydiğini açıkladı!

CHP'nin İstanbul Planlama Ajansı'nda düzenlediği ve üç gün sürecek "Yurt Dışı Birlikleri İkinci Yüzyıl Vizyon Çalıştayı" başladı. Çalıştayın ilk günkü programına CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Genel Başkan Yardımcıları İlhan Uzgel ve Ensar Aytekin, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, milletvekilleri ve belediye başkanları katıldı.

Özel, burada yaptığı konuşmada, Türkiye'nin gri listeden çıkarılmasına değinirek şunları söyledi:

"Bugün gri listeden çıkmakla övünüyoruz. Ancak hatırlatalım; biz gri listeye 2021 yılında girdik. Bu listeye girmemizin sebebi, son günlerde hızla yapılan bazı kanuni düzenlemelerin zamanında yapılmamış olmasıydı... Gri listeden çıkarılmamızdan bir gece önce siyasi değerlendirmelerle, 'Bizi orada tutacaklar mı?' gibi tuhaf ve özgüveni eksik değerlendirmeler yapıldı. Sonuçta Burkina Faso'nun olduğu yerden kurtulduk. Ancak üç yıldır bizi gri listede tutan ve Türkiye'yi bu utançla yüzleştiren mevcut iktidardan başkası değildi."

Kaynak: T24